www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Ypö-Viis -etusivu

Ypö-Viis

 

Share |

Bipolaari 7"

Ramopunk-uutisten artikkeleita Ypö-Viiden Bipolaari 7" singleen liittyen

Ramopunk-uutiset 27.6.13

Ypö-Viis 2012 (kuva: J-P Laitio-Ramone).

Ypö-Viis julkaisee uuden singlen

Ypö-Viis on käynyt studiossa 33 vuoden tauon jälkeen äänittämässä kaksi uutta biisiä Bipolaari ja Hyvää meripäivää, jotka Torpedo-tuotanto julkaisee singlenä 30. elokuuta. 

Formaattina Bipolaari-singlellä on tyylikkäästi Ypö-Viiden historiaa kunnioittaen 7" vinyyli.

Levyä voi tilata ennakkoon suoraan Torpedo-tuotannolta, joka toimittaa levyn postitse kunhan se valmistuu. Tilauksia voi laittaa osoitteeseen info(ät)torpedotuotanto.fi

Levy on tulossa myyntiin myös Levykauppa Äxään ympäri maan.

Ramopunk-uutiset 27.6.13

Miika Söderholm Ypö-Viiden keikalla Vaasassa 2012.

Ypö-Viis ja uusi single vuosimallia 2013:

Haastattelussa Miika Söderholm

Ypö-Viis rikkoi 33 kestäneen studiohiljaisuuden ja kävi toukokuussa äänittämässä pari biisiä, jotka julkaistaan singlenä elokuun lopussa. Sen verran harvinainen tapahtuma on kyseessä, että Miikalle piti esittää jokunen kysymys asiaan liittyen. Haastattelu on luettavissa Ypö-Viis -osiossa täällä.

Ramopunk-uutiset 26.8.13

Ypö-Viis singlet valmiina

Torpedo tuotanto on saanut Ypö-Viiden  Bipolaari 7"-levyt painosta ja  ennakkotilaajat voivat alkaa odotella toimitusta. Levyn virallinen julkaisupäivä on 30. elokuuta.

Painos on vain 300 kappaletta, joten levyjä ei välttämättä riitä kovin pitkän, mutta tällä hetkellä vielä löytyy. Levyä voi tilailla suoraan Torpedo tuotannolta osoitteesta info(ät)torpedotuotanto.fi 

Miltäs tuntuu pitää käsissä tuoretta Ypö-Viiden levyä? Edellisestä kun on vierähtänyt yli kolme vuosikymmentä? "Onhan tämä mukavaa ja kun biisitkin toimivat, niin tuntuu oikein hyvältä ja perustellulta julkaista jotain Ypö-Viiden nimellä. Katsotaan nyt sitten mitä julkaistaan 33 vuoden päästä tästä päivästä...", miettii Miika Söderholm.  

Levyn julkaisua juhlistavista keikoista ei bändi osannut vielä kommentoida, kun ettei mitään ole vielä lyöty lukkoon.

 

Kävijälaskuri