www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Ypö-Viis -etusivu

Ypö-Viis

 

Share |

Kouvolan Kenkäkukkulalla 1979

Julkaistu 14.5.2012

Ypö-Viis lavalla ja Karkki myymässä Mari Pogoaa -singleä.

Vuosi on 1979 ja Kouvolan Kemun järjestämä ulkoilmakonsertti Kenkäkukkulalla. Siellä soittivat Ypöjen lisäksi ainakin Pelle Miljoona, Se, Top Rank, Loose Prick ja ehkä Peer Günt

Partasuu, joka (yllä olevassa kuvassa) etualalla pitelee Mari Pogoaa -sinkkua on Ari Karkimo a.k.a. Karkki. Mies oli valjastettu myyntimieheksi ja hyvin taisi kauppa käydä. Karkki teki myös kaikkien aikojen ensimmäisen Ypö-Viidestä kertovan lehtijutun Etelä-Suomeen, missä hän työskenteli toimittajana. Myöhemmin perustimme Karkin ja Ippe Lecklin -nimisen rumpalin kanssa bändin, jonka nimi oli Snabba Ville. Yhtään levyä ei tehty, mutta aika paljon keikkoja kyllä. Soitimme jopa -yhtyeen lämppärinä Turun Kårenilla! 

Mutta tuo Kouvolan keikka oli hauska. En mä kyllä siitä keikasta muista yhtikäs mitään, on siitä sen verran aikaa. Mutta yleisfiiliksen muistan, se oli hieno ja punk neitseellisen uutta. Jengi pogosi kyllä kovasti. Vuosien varrella on sitkeästi kiertänyt huhu, että joku olisi kuvannut videolle koko tapahtuman, mutta kukaan ei tunnu tietävän missä mahdollinen nauha nykyään sijaitsee.

Miika

Kuvassa vasemmalta oikealle Jari Räsänen, Johnny Hurskas, Mikko Holmström, Miettinen ja Jussi Kylliäinen.

 

Miika.

 

Kävijälaskuri