www.ramopunk.com

Vihannes-etusivulle

 

Share |

Non-Stop levyn vaiheita 2013

Ramopunk-uutiset 19.6.13:

70-luvun Vihannekset:

Pitkäsoitto loppuvuodesta

Woimasointu julkaisee loppuvuodesta 70-luvun Vihannesten toisen pitkäsoiton. Formaattina on cd ja 16 biisiä sisältävän levyn nimeksi tulee Non-Stop. Tällä hetkellä levy on jo miksattu valmiiksi.

Levyllä on mukana Woimasointu & Ramopunk.com 10v - ep-sarjan Yy! -levyltä Hyökyaalto Helsinkiin ja Koo! -levyltä Joskus sut tunsin uusina versioina, sekä Ramoviisut 2013 -fiinaalibiisi 1 000 000 ystävää, kuten myös Viisujen alkukarsintoihin jäänyt Pyöveli.

Edesmenneestä Ratpackista tuttu Danny vierailee levyllä laulamassa Pajusen kanssa duettona kappaleen Seuraava taso. Lisäksi bändin entinen kitaristi Chemo vierailee kolmessa kappaleessa tuuttaamassa saksofonia.

Tennari maistuu Vihannes-Pajuselle (kuva: Vesku Tarja).

Ei tennarin syöntiä tällä kertaa

Mitään tennarinsyöntilupausta ei Vihanneksilta saatu huijattua. Tämä todistaa, että 70-luvun Vihanneskin on oppivainen eläin. Kerta riitti... Yy-kaa-ko-nee! -kirjan 70-luvun Vihannekset -osiossa Vihannes Pajunen uhosi syövänsä tennarit HP-kastikkeen kera, jos 70-LV ei julkaise mitään vuoden 2011 aikana. No ei sitten julkaissut ja 9.3.2012 Ramopunk.com 10v-bileissä sai Pajunen tennarin syödäkseen. Tästä löytyy kuvia ja tarinaa täältä.

Lue myös Non-Stop-levyn vaiheita vuonna 2012:

Ramopunk-uutisten artikkeleita vuodelta 2012 Non-Stop -levyyn liittyen löytyy 70-luvun Vihannekset-osiosta täältä.

 

Kävijälaskuri