www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Tampere 5.-6.3.2010

Keikkaraportti

Havana Bananas-keikkaraportin etusivu

 

Artistien kommentteja:

Vesku (Raceballs / The Tarjas): Kovin väki tykkäsi

Paavo (Yleislakko): Hyvät fiilikset jäi

Klide (Häkli & Klide / Vandaalit) : Kiva tavata niin paljon Ramo-fanaatikkoja

Wokki-Eetu (Me Wokkivihannekset): Kovaa tultiin, väärin soitettiin ja fiilis oli uskomaton

Mirko (The Dwyers / Kakka-hätä 77): Näissä tapahtumissa soittaa mielellään

Teemu (Kakka-hätä 77): Vitun hauskaa!

Vesku Raceballsin keikalla Vastavirta-klubin yläkerrassa ja illemmalla Tarjasin kanssa alakerran lavalla 

(kuvat: M!ka).

Vesku:

Kovin väki tykkäsi

Osataan näköjään sitä olla myöhässä muidenkin bändien kanssa... Raceballs yhtye pääsi suuntaamaan Porista Tampereelle suhteellisen myöhässä ja saapui paikalle myös niin. Onneksi oli joustavia muita bändejä ja joustava järjestäjä. Suunniteltu toka soittopaikka muuttui pian viimeiseksi ja se sopi meille hyvin. Vastaanotto oli viel parempi, kuin olimme kuvitelleet. Kovin väki tykkäsi ja itselläkin oli hauskaa lavalla. Tästä on hyvä jatkaa. kiitos siis myös teille jotka olitte paikalla.

The Tarjasin keikka oli yhtyeen parhaita. Yleisö oli rakastettava. Yhtye oli rankan treenaamisen tuloksena (yhdet nopeet treenit ilman laulukamoja tai toimivaa bassovahvistinta) huippuvireessä ja meininki katossa.

Lopuksi haluan sanoa vain yhden jutun: Luonteri Surf!

Vesku (Raceballs / The Tarjas)

Paavo/Yleislakko (kuvat: M!ka).

Paavo:

Hyvät fiilikset jäi

Tosi hyvät fiilikset jäi koko viikonlopusta. Oma keikka oli onneksi ihan ekana ja eikä tuossa seurassa ois kehdannu enää myöhemmin soittaakkaan. Setti meni ihan jees, semmonen perusperus. Aina koittaa niin täysillä vetää ku vaan mahdollista. Loppuilta meni sitten hieman keikasta palautuessa ja takana levynmyyntitiskillä, joten muut bändit jäivät hiukan vähemmälle huomiolle. Luonteri Surfiin mennessä onneksi hiukan voimat palautunu ja olihan tuo kova! Toimii tälläiselle nuorelle pojannulikallekin, vaikka enemmänkin vanhempaa herrasmiestä eturivissä pogoili. Lauantain kohokohdat oli selkeesti helvetin iso pizza jossain keskustan laitamilla, sekä Urban Unrest! Pojat ja Joey Luumäki kuulostivat myös hyviltä, mutta väsy oli jo kova ja lähdimmekin jo yöllä takaisin Turkkuseen. Tervessii vaa.

Paavo (Yleislakko)

Klide  Häkli & Klide-duokeikalla VV:n yläkerrassa ja illalla Vandaalien kanssa alakerran lavalla

(kuvat: Hartza).

Klide:

Kiva tavata niin paljon Ramo-fanaatikkoja

Kivat bileet ainakin silloin perjantaina kun oli paikalla. Akustinen Setti oli kiva heittää ja ne on muutenkin toimiva idea. Aika vähän ehti seuraamaan toisia bändejä. Oliskohan se ollut Yleislakko se missä oli niitä nuorempia keesipäitä? Tykkäsin niiden energisestä setistä. Olen diggaillut jo aiemminkin Dwyerssistä ja nekin oli hyviä.

Omasta keikasta on vaikea sanoa muuta kun että ihan rutiinilla se meni niin kuin nuo tuntuvat nykyisin menevän. Tai puhutaan ehkä mieluummin perusvarmuudesta, tuo rutiini on vähän kirosana. Betonikolossit soitettiin setin lopussa kun jengi vaati sitä, ehkä yllättävänkin paljon. Kiva oli nähdä ja tavata niin paljon Ramo-fanaatikkoja. Hyvä fiilis jäi kaikin puolin.

 Klide (Vandaalit / Häkli & Klide)  

Wokki-Eetu / Me Wokkivihannekset (kuvat: M!ka).

Wokki-Eetu:

Kovaa tultiin, väärin soitettiin ja fiilis oli uskomaton

Lauantai-aamu meni perjantain bileistä toipuessa. Aamupalan jälkeen käytiin Plevnassa katsomassa Sanktiota akustisena, ja voin kertoa että toimii! Plevnasta palatessa alkoi meikäläistä jännittää illan keikka niin, ettei ruoka laskenut ja oksetti kokoajan. Epäonnistuneet pizza-keikan jälkeen suunta kohti Vastavirta-klubia, missä pieni soundcheck ja settilistan päättäminen. 

Suht Häiriköt-pitoista settiä tiedossa, mitenkähän uppoaa? Hetken jännittelyiden jälkeen Häkli kuulutti meidät lavalle ja sitten mentiin. Keikka perinteistä haparointia sointujen kanssa, ja meikäläinen poti pahaa oloaan keikan ajan pois. Kauhavan oma poika Matias riehui bassonsa kanssa ympäri lavaa ja Otto halaili mikkitelinettä, mun ja Juhan haparoidessa soittamisen kanssa. Kovaa tultiin ja kovaa mentiin. Wokkien tyyliin koko bändi vähensi vaatetusta keikan edessä ja väärin soitettiin, mutta se fiilis siellä lavalla oli aivan uskomaton! 

Vasta keikan jälkeen "bäkkärillä" tajusin, että pahoinvointi oli kadonnut ja että koko eturivi osasi meidän biisien sanat. Kiitos M!kalle ja koko juhla-porukalle! Wokkivihannekset kiittää ja ensi kerralla vähän lisää treeniä, niin tullaan kovempaa ja nopeampaa! Tampereen reissun sulattelu on vieläkin kesken ja nuo päivät luultavasti jäävät muistoihin koko loppuelämäksi.

Eetu (Me Wokkivihannekset)

Mirko Kitarassa Dwyersin kanssa perjantaina ja rummuissa Kakka-hätä 77:n kanssa lauantaina (kuvat: M!ka).

Mirko:

Näissä tapahtumissa soittaa mielellään

Meininki oli taas helvetin hyvä! Kyllä näissä tapahtumissa soittaa mielellään. Mu joo, muisti pätkii pahasti taas, joten tossa alla vaan pari ylimalkaista kommenttia...

The Dwyersin keikka oli perusräpeltämistä alusta loppuun. Ei mitään uutta sillä rintamalla. Biisilista voi olla Anttonilla, mä en koskaan säilytä niitä. Luonteri Surf oli kiva nähdä pitkästä aikaa, ja oli kyl hyvä!

Keikkalistaa et Kakkikselta saa, koska ei mitään hajua siitä... kaikki peruspaskat + uusimmalta seiskalta Me ollaan KK-77 ja Päihteitä ja väkivaltaa. Taidettiin vetää Peitsamo ja SIG? Ai niin, ja sit se The Troggsin I want you. Sit tietenkin Systeemi ei toimi sanoilla "Ramopunk on paskaa" kruunas koko setin!

Ypö-2 1/2 oli kyl aivan helvetin hyvä. Oli vielä tuolloin aika kulunut olo perjantaista mut tosta se sitten taas lähti rullaamaan. 

Urban Unrest yllätti postitiivisesti. Hyvää meininkiä. Pojat ja Joey Luumäki oli just sitä mitä oli tultu katsomaankin. Homma toimii! 

Koko keikkoja en ehtinyt näkemään, kun piti distrossa päivystää ja myydä humalaisille punkrokkia.

Mirko (The Dwyers / Kakka-hätä 77)

Teemu / Kakka-hätä 77 (kuvat: M!ka).

Teemu:

Vitun hauskaa!

Oli vitun hauskaa! Kiitos! Swampista lähti taas 150 eurolla punk rokkia mukaan kotiin Helsinkiin ja Zarillon burgerit sai ilopissat housuihin. 

Teemu (Kakka-hätä 77)

Jotain epäsosiaalisia tyyppejä Vastavirta-klubin takahuoneessa (kuva: Hartza).

 

Kävijälaskuri