www.ramopunk.com

The Tarjas -etusivulle

   

Share |

Vesku Tarja: "Takakansi on oikeastaan etukansi, kun takakansilta näyttää  molemmat puolet".

Bazinga -ep

Ramopunk-uutisten artikkeleita Tarjasin Bazinga -levystä.

Ramopunk-uutiset 13.3.11:

Wokkivihanneksilta ja Tarjasilta tulossa split-levy

Me Wokkivihannekset suuntaa huhtikuun alussa Poriin tekemään ensimmäistä levytystään. Poriin Bändi äänittää 2. - 3.4. oman osuutensa The Tarjasin kanssa julkaistavalle 7" split-levylle. "Levy lähtee julkaisuun heti kun nauhoitukset saadaan päätökseen ja pikkujutut kuntoon", kertoo Wokki-Eetu.  Levyn julkaisijana toimiin Killer Records.

Ramopunk-uutiset 6.4.11:

Wokkivihannesten ja Tarjasin split-levy hajosi kahtia

Me Wokkivihannekset kävi 2.-3.4. Porissa äänittämässä oman osuutensa The Tarjasin kanssa julkaistavalle 7" split-levylle.  Yhteislevyn julkaisu kuitenkin peruuntui ja vielä aika iloisella tavalla.

Syynä levyn peruuntumiselle oli se, että narulle tuli kuulemma "liikaa hyviä biisejä". Wokit nahoittivat viisi biisiä, joista oli tarkoitus tiputtaa pari pois, kun kaikki eivät mahdu splitille. Killer Recordsin Rami oli raakamiksauksia kuunneltuaan päätynyt siihen, että  jokainen biisi oli liian hyvä pois tiputettavaksi ja päätynyt ehdottamaan, että molemmilta bändeiltä julkaistaankin omat EP:t. Bändeillä ei luonnollisesti ollut mitään tätä vastaan ja niinpä sekä Tarjasilta, että Wokkivihanneksilta on tulossa ep-levyt, jotka julkaistaan sekä cd:nä, että vinyylinä.

"Levylle suunnitellaan tällä hetkellä kansia. Siitä on vielä muutama ehdotusluonnostelma joista mitään ei oo vielä valittu. Kansien tekijä valitaan valitun luonnoksen mukaan. Wokki-Otto kertoo. Wokkien levylle tulevat biisit ovat Sun Tyttö, Radiohitti, Sä ja Mä, Me Ollaan Me ja Inno No Senomar.

"Levyn julkaisupäivästä ei vielä osata sanoa muuta kuin että mahdollisimman pian. Ei enää aikaakaan niin levy on valmis!", hehkuttelee Wokki-Otto.

Minna E kuvaili 5 minuutin youtube-videon Wokkien ensimmäisestä studio-visiitistä. Käykääpä katsomassa täältä.

Ramopunk-uutiset 13.8.11:

Tarjasin Bazinga painoon

The Tarjasin aikaisemmin Me Wokkivihannesten kanssa split-julkaisuksi suunniteltu, mutta omana ep:nä julkaistava levy on lähdössä painoon. Killer Records ja Woimasointu julkaisevat Bazinga –ep:n levyn yhteistyönä sekä 7” vinyylinä, että cd:nä. 

Levy sisältää kappaleet Bazinga, Puskassa, Äkkilähtö ja The Undertonesilta lainatun Teenage kicks-biisin, jonka bändi on levyttänyt biisin alkuperäiskielellä englanniksi ja taustalaulajina löytyy Wokkivihanneksia.

Bassossa kuullaan vielä tällä levytyksellä bändin alkuperäisen basistin Timon soittoa. 

The Tarjasissa tapahtui miehistövaihdos kesken levyn tuotantoprosessin, mutta vasta levytyksen jälkeen, joten levyllä kuullaan vielä alkuperäisbasisti Timon bassottelua.

Ramopunk-uutiset 25.10.11:

Tarjasin Bazinga-ep vain cd:nä

Vinyyliversio venymässä pitkäsoitoksi

Tarjasin Bazinga ep:llä on jälleen uusia käänteitä. Alunperin cd:nä ja vinyylinä suunniteltu neljän biisin julkaisu tuleekin ulos vain cd-versiona. Cd-painos on valmiina ja matkalla Suomeen.

"Vinyyliversion hylkäämiseen päädyttiin vinyylin  paino-ongelmien vuoksi ja ideoitiin, että pistään ulos pitkäsoitto esimerkiksi 10" -vinyylinä ja jolle tehdään lisää biisejä", kertoo bändin laulaja-kitaristi Vesku. Bazinga toimii samalla sinkkuna tästä tulevasta kolmannesta pitkäspitosta, joka on jo äänitteillä on tulossa julkaisuun joskus ensi vuoden alkupuolella.

Tulevalla pitkäsoitolla kuullan basson varressa useita soittajia. Bazinga-sessioissa soitti vielä bändin jättänyt Timo ja" muissa äänityksissä studion Kimmo ja Lassi Nuukio ja herra ties ketä... pohtii Vesku, "vakiobasistia ei ole, kun ei olla vielä sellasta saatu."

Ramopunk-uutiset 4.12.11:

Tarjasin Bazinga-ep saapui Suomeen

Killer Recordsin ja Woimasoinnun yhteisjulkaisuna ulostuva Tarjasin Bazinga cdep, on pitkän odotuksen jälkeen saapunut Suomeen. Neljän biisin ep:ltä löytyvät Bazinga, Puskassa, Äkkilähtö ja Teenage kicks.

 

Kävijälaskuri