www.ramopunk.com

The Tarjas -etusivulle

   

Share |

Mustaa kahvia ja Smoking Popes

Ramopunk-uutisten artikkeleita Tarjasin Mustaa kahvia ja Smoking Popes -levystä ja siitä lohkaistusta Skeittitytöt-singlestä.

Ramopunk-uutiset 1.5.10:

Tarjas toisen pitkäsoiton tekoon

The Tarjas aloittaa toukokuun ensimmäisellä viikolla toisen pitkäsoittonsa nauhoitukset. Julkaisijana toimii edelleen Killer Records ja äänitykset tehdään edellisistä julkaisuista tutun Kimmo Koskisen uudistetulla studiolla.

Tähtäimessä on noin 10-15 biisin nauhoitukset. "Itsellä on paljonkin ideoita lähinnä toteutuksen puolesta. paljon on tullut kuunneltua vanhempaa musiikkia ja sieltä ideaa ammennettu. Kakkoslevy ei tule olemaan varmaan ihan noin suorasoundinen kuin eka," kertoo Vesku, mutta korostaa perään: "...kovin punk varmasti silti".

Pitkäsoitolle ei näillä näkymin ole tulossa käännösbiisejä lainkaan. "Omia uusia biisejä on jo jonkin verran ja niihin keskitymme ensisijaisesti. Uusimpana mainittakoon loistava Smoking Popes -henkinen Mustaa kahvia ja Smoking Popes,  kunnian osoitus tuolle maailman parhaalle pop-yhtyeelle, kertoo Vesku.

Mitään tarkempaa levynjulkaisun aikataulua ei ole tehty, mutta Tarjasin Veskun mukaan joskus loppukesästä sopii jo jotain odotella.

Ramopunk-uutiset 31.7.10:

Tarjasille levynkansi New Yorkista

The Tarjasin toisen pitkäsoiton äänitykset etenevät hyvää vauhtia ja nyt kansikin on valmiina.
Kannesta vastaa Cristy C. Road, neito New Yorkista. Cristyn ansioluettelosta
löytyy kansia ja julisteita mm. sellaisille yhtyeille kun Screesing Weasel, Ben
Weasel
ja The Queers. Levyn nimeksi tulee  Mustaa kahvia ja Smoking Popes, joka tässä esillä olevassa kuvassa on vielä hieman virheellisesti. Ilmeisesti jenkkitytöllä ei suomenkieli ole ihan täysin hanskassa.

Lisää infoa  Cristystä löytyy täältä:
http://www.croadcore.org/mybrain.htm
http://www.croadcore.org/benweasel.htm
http://www.croadcore.org/start.htm

Ramopunk-uutiset 31.7.10:

Tarjasilta cd-single

Länsi-rannikon ramopunk-ylpeys The Tarjas lohkaisee tulevalta Mustaa kahvia ja Smoking Popes -pitkäsoitolta cd-singlen, joka on nyt lähdössä painoon. Skeittitytöt -singleltä tulee löytymään kappaleet Apteekkiin ja Skeittitytöt

Apteekkiin on tuon loistavan Dwarves yhtyeen Drukstore biisin käännös lääkkeistä, joilla saa
mukavasti pään sekaisin ja Skeittitytöt on iloinen viisu allekirjoittaneen mieltymyksestä tyttöihin, skeittilautoihin ja molempiin eritoten yhdessä, kertoo Tarjasin Vesku singlen biiseistä.

Ramopunk-uutiset 18.10.10:

Tarjasin Mustaa kahvia ja Smoking Popes:

Vinyyli ja cd samaan pakettiin

The Tarjasin toinen pitkäsoitto Mustaa kahvia ja Smoking Popes on valmiina lähtemään painoon. Levylle tulee 11 biisiä ja siitä lohkaistaan myös Skeittitytöt -single. Mustaa kahvia ja Smoking Popes julkaistaan vähän poikkeavasti tuplajulkaisuna, josta löytyy vinyyli ja cd samassa paketissa. Levyn biisilista näyttää tältä:

A-puoli:
Takaisin Ulvilaan
Ei radioon
Mustaa kahvia ja Smoking Popes
Rakkaustarina vailla verta
Pure Mua mä tuun
Skeittitytöt

B-puoli:
Apteekkiin
Mun naapurini
Kesäaamut
Me ollaan the Tarjas
Varissuon joulu

Levyllä on uusiversio Woimasoinnun ja Hiljaisten Levyjen  vuonna 2007 julkaisemalla Jouluräyhää! -kokoelmalla olleesta Varissuon joulusta. Myös pari coveria on päässyt mukaan: Apteekkiin on Dwarvesin Drukstore ja Pure mua mä tuun GG Allinin Bite it you scum. Tarjas ei turhia progeile ja sen ansiosta biisit ovat pääosin asiallisen lyhyitä. Levyn viralliseksi kestoksi on mitattu "Veskun kävelymatka koti ovelta työpaikkansa pukukopille", mitä ikinä se nyt sitten tarkoittaakaan... matka lyhyt vai Vesku nopea?

Ramopunk-uutiset 29.11.10:

Tarjasilta single

Killer Records julkaisi 27.11. Hartza's Birthday Bashin ja Tarjasin akustisen keikan yhteydessä Tarjasin Skeittitytöt -singlen. Nimi biisin lisäksi singleltä löytyy Apteekkiin, joka coveri Dwarvesin Drukstore -biisistä.

Ramopunk-uutiset 17.1.11:

The Tarjasin uusi levy on ilmestynyt

Killer Records on julkaissut Tarjasin uuden pitkäsoiton: Mustaa kahvia ja Smoking Popes -levy on juuri ilmestynyt CD:nä. Vinyylinä levy ilmestyy helmikuun alussa, ja sitäkin voi jo tilata ennakkoon.
Vinyylin ostajia hellitään kaksoislevyllä, sillä tilaaja saa samalla itselleen myös CD-levyn.

Jos Tarjasin aiemmilla levyillä on soitettu suoraan ja nopeasti, niin nyt ilmestyneellä Mustaa kahvia ja Smoking Popes -levyllä vauhti säilyy vähintäänkin ennallaan, mutta samaan aikaan musiikki on
huomattavasti aiempaa melodisempaa. Pirteän punkrock-menon sisään mahtuu tummempia ja syvempiä saundeja, jotka antavat musiikkiin entistä enemmän tarttumapintaa ja muodostavat levylle kiinnostavan kokonaisuuden. Sanoituksissa menee lujaa - lujaa myös pinnan alle - mutta lopulta biisien sanat nostavat suupielet väkisinkin ylöspäin. Vai miten pitäisi suhtautua riimittelyyn: "Oi ei, oi ei, mun naapurini on gay"?

Mustaa kahvia ja Smoking Popes -levyn kannesta vastaa new yorkilainen taiteilija Cristy C. Road. Hänen käsialaansa on nähty aiemmin mm. seuraavien bändien levyjen kansissa: Screeching Weasel, Teenage Bottlerocket ja Broadway Calls. Cristy C. Roadista voi lukea lisää: www.croadcore.org

Levyllä on 11 biisiä, joista yhdeksän on omaa ja kaksi käännösbiisiä. Eikä hintakaan päätä hirvitä:
CD maksaa 8 euroa  ja vinyyli kylkiäisenään cd-levy 10 euroa ...ja tietty postikulut päälle. Levyä voi tilailla Killer Recordsilta  kilrec(at)luukku.com.

Ramopunk-uutiset 23.2.11:

Mustaa kahvia ja Smoking Popes nyt myös vinyylinä

The Tarjasin Mustaa kahvia ja Smoking Popes -levy on julkaistu nyt myös vinyylinä. Kauniin punaisen vinyylilevyn ohessa tulee levystä myös cd-versio samalla hinnalla.

 

Kävijälaskuri