www.ramopunk.com

The Tarjas -etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 17.3.09:

Tarjasilta uusi 7" split Elina Wallinin kanssa

The Tarjasilta on jälleen tulossa uusi 7" split ja bändi on menossa lähiaikoina studioon nauhoittamaan sille tulevia uusia biisejä.

Levy ei tule olemaan ihan tyypillinen "punk"split, sillä tällä kertaa vinyylin toiselta puolelta löytyy porilainen Elina Wallin, joka  on palkittu murrepakinoitsija/runoilija. Elina Wallinilta on julkaistu ensimmäinen kokoelma Mu Porini -murreäänite ja hän on  myös kysytty esiintyjä. Toisella puolella Elina pistää tarinaa ja toisella Tarjas tekee samaa soiton kera, kuvailee Vesku Tarja tulevaa levyä.

Ramopunk-uutiset 26.8.09:

Tarjas / Elina Wallin split odottaa studioremontin valmistumista

Maaliskuussa uutisoitiin, että The Tarjas on julkaisemassa 7" split -levyä porilaisen Elina Wallinin kanssa.  Levyn julkaisu on viivästynyt sen vuoksi, että Tarjasin vakistudio on remontissa, eikä bändi ole päässyt nauhoituksia tekemään, mutta "varmaan pian menemme ja saadaan kiekko pihalle" lupailee Tarjasin Vesku.

Ramopunk-uutiset 5.10.09:

Tarjas ja Elinan Wallin studiossa

Tarjasin ja Elinan Wallinin yhteislevyn äänitykset on aloitettu Tarjasin Veskun omassa kotistudiossa. Elinan osuudet on jo nauhalla loppuhiomista vailla ja Tarjasin pohjatkin alkavat olla kunnossa. Yksi biisi on jo täysin valmis ja tulee mahdollisesti kuultavaksi bändon Myspace-sivuille lähipäivinä. Kyseessä on akustinen ja Veskun mukaan "Loiri-henkinen" tulkinta Petra hei -biisistä.

Ramopunk-uutiset 10.12.09:

"...Sanoit, että voisit vaikka ampuu mua

jos siltä tuntuu, ammu vaan

mut muista tähdätä ja varoo sydäntä

sillä, siellä oot sä

sillä, hei beibi siellä oot sä..."

(Tarjas: Rakkaustarina vailla verta)

Tarjasin ja Elina Wallinin Killerin tytöt -levy painoon

The Tarjasin ja Elina Wallinin levy lähtenyt masteroinnin kautta painoon. Kannet on valmiit ja elämä hymyilee, kertoo Vesku Tarja. Levy kantaa komeaa nimeä erään Phil Spectorin hengessä Killerin tytöt. Levyllähän esiintyy Elina ja kolme Tarja-tyttöä, Vesku selvittää nimen taustaa.

Tarjasin puolella löytyy kappaleet: Me ollaan the Tarjas ja Rakkaustarina vailla verta, joka sanoituksesta vastaa Jari "Jeke" Marjala, sekä akustinen versio Petra hei -kappaleesta. Elinan puolella kuulemme viisi tarinaa vahvassa Pori hengessä.

Ramopunk-uutiset 5.210:

 

Tarjasin ja Elina Wallinin splitin julkaisukeikka

The Tarjas juhlistaa uusimman levynsä, Elina Wallinin kanssa tehtyä Killerin tytöt split-levyä levynjulkaisukeikalla Elämä on Punk - Havana Bananas -bileissä Tampereella 5.-6.3.2010. (5.2.10)

Ramopunk-uutiset 2.3.10:

 

Tarjasin ja Elina Wallinin splitin virallisen version julkaisu viivästyy

Viivästystä korvaamaan Elämä on punk edition - vain 40 kpl

The Tarjas uusin levy, Elina Wallinin kanssa tehtyä Killerin tytöt split piti julkaista  Elämä on Punk - Havana Bananas -bileissä, mutta virallinen versio on viivästynyt painossa. Killer Records tuo kuitenkin Vastavirta-klubille myyntiin ELÄMÄ ON PUNK - editionin 40 kappaleen numeroituna painoksena.

 

Kävijälaskuri