www.ramopunk.com

The Tarjas -etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 13.2.09:

The Tarjas julkaisemassa live-levyä

Rivakkaa julkaisutahtia pitänyt The Tarjas on tekemässä täyspitkää  Live cd:tä jota varten olisi tarkoitus nauhoittaa pari seuraavaan Tarjas-keikkaa. Julkaisu ajankohta on vielä auki, mutta julkaisijana tulee toimimaan Killer Records. Painos tulee olemaan 300 kpl ja levyn myyntihinnaksi on tulossa vain noin 3 euroa. Eli hämmentävän edullinen hinta prässätystä virallisesta cd julkaisusta. 

Siitä miten Tarjas pääsi levyssä noin edulliseen hintaan, kertoo Vesku näin: "Päätimme, että karsimme kuluja tekemällä vinyylilevyjen henkisesti pahvikuorisen kotelon ja äänittäjän saamme myös edullisesti. Itse cd:n prässäys ei ole ilmeisesti sitten kovin kallista, kun tosiaan tuohon hintaan Killerin Rami levyä suunnitteli. Ideana siis todella kuluttaja ystävällinen punk-ratkaisu. Nyt ei siis pitäisi olla rahasta kiinni, jos meidän levyn haluaa. Toivottavasti levystä itsessään tulee hyvä, kun mitään paikkaavia jälkiäänityksiä emme aio suorittaa, vaan live semmoisena kun se olikin."

Ramopunk-uutiset 17.3.09:

The Tarjasin live-cd lähdössä painoon

The Tarjas -yhtyeen Mähän tunnen teidät kaikki -live cd on äänitetty ja lähdössä painoon. Levylle on tulossa kymmenen Porin Liikekulman keikalta äänitettyä biisiä. Julkaisijana toimii Killer Records ja tarkempi julkaisuajankohta selviää lähiaikoina.

Ramopunk-uutiset 3.4.09:

Tarjasin live cd tilattavissa

The Tarjasin Mähän tunne teidät kaikki live-cd:n on nyt tilattavissa ennakkoon. Levyä tullaan myymään vain postimyynnistä ja yhtyeen keikoilla. Kaupan hyllyille ei tätä kiekkoa tule lainkaan. Hinta on poikkeuksellinen edullinen, vain 3,50e posteineen. Tilaukset Killer Recordsilta:  kilrec(at)luukku.com.

Ramopunk-uutiset 12.5.09:

Tarjasin live cd julkaistu

The Tarjasin Mähän tunne teidät kaikki live-cd:n on nyt julkaistu ja ostettavissa Killer Recordsilta täältä. Levyä tullaan myymään vain postimyynnistä ja yhtyeen keikoilla. Kaupan hyllyille ei tätä kiekkoa tule lainkaan. Hinta on poikkeuksellinen edullinen, vain 3,50e posteineen. 

Levy on äänitetty 14.3.2009 Ravintola Liikekulmassa Porissa ja äänittäjänä toimi Kimmo "kiuas" Koskinen.

Mähän tunne teidät kaikki-levyn biisilista näyttää tältä:
Ei Radioon
Karpon Hannu mun tyttöni vei
Enää ikinä
Punkrock prinsessa
Siistit nuoret
Juoppokuutio
Kake Randelin
Aamukuus
Petra hei
R.A.M.O.N.E.S.

Mukana myös bonusbiisi

Vesku Tarjan luvalla paljastetaan myös, että levyltä löytyy bonusbiisinä ensimmäisen pitkäsoiton äänityissessioissa ylibjäänyt Punkrock kesä, joka on alunperin Vicious Wankers -yhtyeen biisi. Punkrock kesä -biisin on tehnyt  JP "rautamies" Jakonen, alkuperäinen Tarjas-jäsen ja mm. edesmenneen Vicious Wankers yhtyeen rumpali.

 

Kävijälaskuri