www.ramopunk.com

 Rehtorit etusivu

 

Ramopunk-uutiset 25.1.10:

Rehtoreilta uusi levy maaliskuussa

Rocket Records julkaisee Rehtorien uuden Kansainvälinen salaliitto -levyn 10. maaliskuuta. Levyltä löytyy 14 biisiä ja pituutta 32.12. Äänityksen ja miksauksen on tehnyt Sami Mikkola.

"Rehtorit on reivannut mastonsa, nuohonnut kellarin ja jatkaa puhtaan pöydän alta! Salaliitto on rocketpunkin sokkelilevy! Mainoskieltä! Tuntuu, että nyt me ollaan sitten parhaimmillamme. Ideoiden määrässä tehtiin taatusti uusi Rehtorit-ennätys. Poikkeuksellisen ankara siivilöinti, suodatus ja läpivalaisu kannatti," kertoo Rehtorien tiedote "Paras ikinä, toteaa Rri Heko ujoon tyyliinsä levystä."

Teemana tyhmyys

"Levystä putkahti yllättäen lähes teemalevy" kertoo Rehtorien tiedote, "Huomasimme jossain kymmenennen biisin kohdalla, että aika moni teksti liittyy tuohon ihmiskunnan ehtymättömimpään ajoaineeseen, tyhmyyteen. Asiaa puidaan yksilön, kaksion, valtion, maapallon ja aurinkokunnan näkökulmista. Lukemalla kannet tarkkaan selviää kuka käynnisti kansainvälisen salaliiton, joka pyrkii pitämään ihmiset kohtuullisen tyhminä." 

Levyn biisilista näyttää tältä:

Kansainvälinen salaliitto
Käyttäydy!
Mikä ihmisiä vaivaa?
Vakain aikein ja harkiten
Missä jalkakäytävä loppuu
Aina joku eksyy
Matalaksi!
Ota poika viinaa
Vainolaulu
Mä vihaan koko aurinkokuntaa
Haudankaivaja
Ketä meitä on?
Me autetaan sua
Mä pidän turpani kii

 

Kävijälaskuri