www.ramopunk.com

 Rehtorit etusivu

Rehtorien studiossa

Rehtorit kävivät marras-joulukuussa 2005 studiossa tekemässä levyä...

-M!ka-

 

Ramopunk-uutiset 6.11.05

Rehtori Heko: "Jos KUKAAN ei halua tätä mamopunkin mestariteosta julkaista, lupaan syödä hatullisen pastaa."

Rehtorit menee studioon tekemään Klassista musiikkia -levyä 14.11. Edessä on kahden viikon sessio Vantaan Vernissassa ja valmista pitäisi olla 8.12. Levyn julkaisuajasta ei ole vielä tiedossa.

Rehtoreilla on koossa 17 biisiä, joista levylle päätyy 12-14. Biisien joukosta löytyy mm.  ska-biisi Ei se siitä, Roy Orbisonin Running scared -kappaleen cover Päin kuolemaa, Leena Lehtolaisen 49,9%:sesti sanoittama "Surf-tyttö", sekä vuodesta 1996 Hekon "jaloissa pyörinyt " Tädillä on Cadillac

Muita levylle tarjolla olevia biisejä ovat Klassista musiikkia, Punk rock, Hitaammin, matalammalla ja veltommin, 3x1x2,40, Ei se siitä, Kovan päivän yö, Päät kääntyy, Leena tahtoo kiljua, Tummempi puku, Me lauletaan teille, Vihaan koko Aurinkokuntaa ja Muistokirjoutus (Runaway). Keikoilla on soitettu ainakin joka toista levyn biisiä, miettii Heko biisejä ja jakaa ne kolmeen kategoriaan: 1.Suora rokotus, 2. Pelle show ja 3. Pala kurkussa.

"En kyllä tiedä mitä tyylisuuntaa me ollaan, ehkä punkrokkia? Tarkoitus on joka tapauksessa punnita meidän punkpoprähinän kansallinen vetovoima tarjoamalla valmista pakettia kaikille mahdollisille levy-yhtiöille," kertoo Heko ja lupaa näin: "Jos KUKAAN ei halua tätä mamopunkin mestariteosta julkaista, lupaan syödä hatullisen pastaa."

Ramopunk-uutiset 16.11.05

Rehtorit studiossa

Rehtori Mikkola ja Rehtori Mikko kertovat, mitä Rehtorit puuhastelevat 14.11. alkaneella studiosessiollaan näin:

Maanantaina roudattiin rojut studioon ja tehtiin tarvittavat valmistelut äänitystä varten. Kun oltiin saatu säädöt kohdilleen, alettiin paukuttaa biisejä talteen. Maanantaina saatiin soitettua rummut ja bassot seitsemään tai kahdeksaan biisiin, sekä joitakin kitaroita. Saatiin siis taltioitua odotettua enemmän matskua, joten homma alkoi valoisissa merkeissä.
Tiistaina Heko soitti joitakin kitarajuttuja aamiaiseksi, jonka jälkeen siirryttiin takaisin pohjien ott.. siis soittamiseen, eli rumpujen ja basson kimppuun. Saatiin soitettua muutama biisi kivuttomasti, mutta sitten tuli hieman hankaluuksia, joten päätimme jättää loput rummutukset ja bassottelut keskiviikkoon ja siirryimme laulujen pariin. Rehtori Reponen Jr. lauloi kolme biisiä kohtuullisen kivuttomasti kovalevylle ja hyvältä kuullosti. Torstaina on sitten vuorossa loput rummut ja bassot, sekä toivon mukaan paljon muutakin. Ihan hyvin homma etenee.

Rehtori Mikkola (Rehtorit)

Maanantai oli tiukkaa rutistusta. Tiistai fiilaamista ja takkuamista ja tänään saimme sitten homman päätökseen ainakin minun osaltani. Kolme päivää. 16 raitaa narulle. Ei paha.

Biisit kuulosti jo lähtökuopissa hyviltä suurin osa. Ei mitään valittamista. Muutama todella nopea raita on tulossa. Kuunnelkaa ja ihmetelkää. Ja muutama todella hidas ja kaunis kappale. Pitäkää nenäliinat valmiina. Mutta mutta. Pidän vapaapäivän ja syljeskelen kattoon. Pelaan pleikkaa, syön muuta ku pakastepizzaa ja käyn ULKONA. Hurrrjaaa! Rankkaa!

Rehtori Mikko (Rehtorit)