www.ramopunk.com

Ramopunk-Piknik 

& Hummeripoika Rock 2010

Share |

Takaisin Ramopunk-Piknik & Hummeripoika Rock 2010 -keikkaraporttiin

(kuva: M!ka).

Mitä on tapahtunut?

Miksi fanaattisesti Micragirlsiä diggailevalla Joey Luumäellä EI OLLUT The Micragirls -paita päällä keikalla, kuten tavallisesti? Vastausta keikkaraporttisivulla esitettyyn kysymykseen ei tarvinnut odottaa vuorokauttakaan keikkaraportin julkaisusta:

Kesän kunniaksi päätin pukeutua valkoiseen paitaan, mutta mulla ei ole itsenikokoista valkoista The Micragirls -paitaa. Niinpä valitsin ylleni The Micragirls -rumpalitar Risun ja ukkonsa Samin Polkka Jam -firman valmistaman Visitor-paidan. Numeroidun ja rajoitetun painoksen paidan on piirtänyt Läjä Äijälä kunnianosoituksena Link Wraylle.

Omani on ommeltu mittojen mukaan, ja vedosnumero on 42/60. Vastaavanlaisen, Ville Pirisen piirtämän Polkka Jam Visitor -kesäpaitani vedosnumero on 100/100. Olen näistä paidoista ja mahtavista vedosnumeroista hyvin ylpeä, ilman tippaakaan selittelyn makua.

Joey Luumäki 10. kesäkuuta 2011 13:09:20

Okei okei, on mulla itsenikokoinen valkoinen The Micragirls -paita, mutta se ei ole mikään käsintehty mittojenmukaisuus vaan Fruit of the Loom -paita, joka on leveyssuunnassa liiankin iso. Se päällä jos menen keikalle, niin joku saattaa erehtyä luulemaan, että vatsani täyttää sen kaiken tilan, joka oikeasti onkin ilmaa ihon ja paidan välissä.

Joey Luumäki 10. kesäkuuta 2011 13:54:11

 

Kävijälaskuri