www.ramopunk.com

Ramopunkit keikoilla

 

1 07 Tnki

Ne Luumäet

& The Micragirls

Takaisin Ne Luumäet -keikkaraportin etusivulle

Joey Luumäki:

Lavalla teimme mitä osasimme

(Kuva: Ilpo)

 

Kiva reissu, sääkin suosi. Lavalla teimme mitä osasimme, emme juurikaan enempää. Soitossa oli kyllä yllättävän paljon lievää sekavuutta ja pikku kämmejä. Aikanaan tommosen esityksen jälkeen olisi pikana pidetty bändipalaveri, mutta nyt todettiin, ettei enää tarvitse.

Keikan ajalta jäi virkeän yleisön lisäksi erityisesti mieleen vihreä tappajatomaatti, joka ui salmeen just kun Tappajatomaattien hyökkäys -biisi alkoi. Tomssu oli naamioitunut Finnlinesin rahtialukseksi, mutta oli silti varsin uhkaavan näköinen. "Pakko soittaa Turussa" -biisi Rokkitähti toi jotenkin erikoisen tunteen, en oikein tiennyt olenko ulkona vai sisällä vai mahdollisesti vaan pihalla.

Oli huippua heittää kaikkien aikojen viimeinen keikka hyvissä puitteissa. Tosin takahuoneessa ei ollut Kaiden pyytämää suklaa-Mövenpickiä, minun Tabasco-pulloni oli pieni eikä iso, ja Hekon kuohuviinikin väärää merkkiä. Peten ja Finskin raideritoiveet taisivat sen sijaan olla helpompia toteuttaa. Eiku oikeesti, järjestelytkin toimivat mainiosti!

Kiitokset Merimaalle (taas) ja koko festariorganisaatiolle. Kiitokset yleisölle, erityisesti ramopunk-kansalle! Anulle kiitos majoituksen järkkäilystä ja Heiskaselle jälkikasvun saattoreissusta. Polkka Jam -putiikille aplodit ja kiitokset hienoista vaatteista. Bändikavereille kiitos menneistä vuosikymmenistä, olette kasvattaneet mua ihmisenä ja nykyään mä koen jotenkin syvemmin.

Se on siinä.

Joey Luumäki


Joey Luumäki (kuva: Ilpo).

Ne soitti Ruisrockissa näin:

Siinä on punk Kari
Leena on liimanhaistaja
Tuomari
Motelli
Mä en haluu mennä alas kellariin
Tappajatomaattien hyökkäys
2000 raivohullua
Ällikällä
Tyttöystävä
Anna anna shokkihoitoo
Lentäjän poika
Sheena se taas on
Kadunlakaisija
Rokkitähti
Niksulaan
Mä tahdon töihin virastoon
Onnellinen perhe
Maauimalaan
Kesäloma on kesällä
Niinkuin ennenkin (intro)
encore:
Niinkuin ennenkin (ilman introa)
Hyvää syntymäpäivä punkrock
Nähdään