www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Villi-itä

Villi-itä -levyyn liittyviä Ramopunk-uutisten artikkeleita 19.2.10 - 7.5.10:

Ramopunk-uutiset 19.2.10:

Joey Luumäki & Tappajatomaatit kävi studiossa

Joey Luumäki & Tappajatomaatit vieraili Studio Kuussa Helsingin Herttoniemessä "mukanaan viinaa ja miestenlehtiä", kuten Joey Luumäki asiaa korostaa, "Pohjat otettiin viikonloppuna 6-7. helmikuuta sitten muutama arki-ilta välillä 8-18. helmikuuta aina silloin tällöin." 

Pohjat äänitettiin 20 biisiin, joista karsittiin neljä pois. "Ainoa hiturikin feidaantui", kertoo Joey. Kitarat ja laulut tehtiin jäljelle jääneisiin 16 kappaleeseen, joita Joey kuvaa nopeiksi tai melko nopeiksi. 

Äänitykset on siis lopussa, pitkäsoiton raidat kasassa. Miksausaikataulu ei ole vielä varma, mutta aikaisintaan maaliskuun loppupuolella viikolla 11. "Kerrotaan sitten jos miksaaja selviää tarpeeksi," toteaa Joey.

Ramopunk-uutiset 16.3.10:

Tappajatomaattien levy miksattu

Joey Luumäki & Tappajatomaattien pitkäsoitto Villi itä on miksattu. Miksaus tapahtui Finnvox-studiolla 15-16.03.2010 "...ja hyvä tuli" vahvistaa Joey Luumäki, "Miksaaja on lupaava nuori kyky, joka valittiin tehtävään nimikirjaimiensa perusteella - ne ovat samat kuin Mikko Karmilalla." 

Kuusitoista biisiä ja yksi mahdollinen piiloraita odottavat nyt masterointia, joka tapahtuu joskus tuonnempana.

Ramopunk-uutiset 13.4.10:

Tappajatomaatit tiedottaa

Villi Itä albumi on miksattu ja masteroitu ja julkaistaan toukokuussa

Joey Luumäki & Tappajatomaatit -yhtyeen pitkäsoitto Villi itä miksattiin ja masteroitiin Finnvox-studioilla Helsingissä. Miksaus tapahtui 15-16.03. ja masterointi 30. päivänä maaliskuuta.

Miksauksen hoiti lupaava nuori veikko nimeltään Mikko S. Karmila. "Mikkos" valikoitui tehtävään partiopoikamaisen olemuksensa ja nohevan "Aina valmiina!" -asenteensa ansiosta. Noheva tarkoittaa muun muassa armeijakielessä jotakin, joka on nopea ja heti valmis.

Masteroinnin teki pitkän linjan ammattilainen Mika Jussila, joka enää harvemmin kaivertaa vinyyliä. Ehkäpä se sentään on hänellä harrastuksena, olisihan hienoa sanoa vaikkapa vanhan koulututun taidegalleriassa tavatessaan, että harrastaa vinyylinkaiverrusta.

Levyn kansimateriaalikin alkaa olla valmiina. Puita on kaadettu ympäri Suomen, jotta 12-sivuinen kansivihkonen voidaan valmistaa korkealaatuiselle kotimaiselle paperille. Kansikuvataiteilija on Sami Vähä-Aho Wundergrafiks-konsernista. Luonnoksen perusteella kansikuva rocks.

Kiihkeä on se vimma ja työtahti, jolla levy-yhtiö Sound of Finland pyrkii julkaisemaan Villi itä -cd:n jo toukokuun aikana.

Lopuksi muistutan, että Auringon Päivää eli Suuren Johtajan, Ikuisen Presidentin Kim Il Sungin armorikasta syntymäjuhlaa vietetään 15. päivänä huhtikuuta tänäkin vuonna.

Joey Luumäki & Tappajatomaatit -yhtyeen puolesta,
Joey Luumäki

Ramopunk-uutiset 7.5.10:

Tappajatomaattien levy julkaistaan 26.5.10

Joey Luumäki & Tappajatomaattien ensimmäinen pitkäsoitto Villi-itä julkaistaan 26. toukokuuta. Levyn biisilista on näyttää tältä:

Tummansininen Nissan Micra vm. -86

Marjut on ihmenainen

Tyttö ja ilves

Nerohvirran oraakkeli

Sopimatonta

Kaipaan sua

Entinen tyttöystävä

Ei mun tyttöni kuollut

Mitä mä teen?

Mä en lähde huvipuistoon

Sä lähdit kävelemään

Minusta tulee isona poliisi

Surffaava tappaja

Nanna juuttui Juvalle

Mennään biitsille

Villi, villi itä

 

Kävijälaskuri