www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Ramopunk-uutiset 13.1.10:

Tappajatomaatti Stindy Torvessa Lahdessa 6.1.10 (kuva: Hartza).

Tarinaa pihtisynnytyksellä

Ramopunk-uutiset kyseli Joey Luumäki & Tappajatomaatit -yhtyeen uudelta basistista Stindyltä pientä esittelyä totesi hän, tehtävän lähes ylivoimaiseksi, "pahus kun on vaikea kirjoittaa mitään esittelyä itsestä. Minä olen basisti-sähkösuunnittelija, en kirjailija. Onko ihan pakko?" Pakkohan ei ollut, mutta lopulta sentään syntyi Stindyltä tiivis tarina "pihtisynnytyksenä, joten se ei ole täydellinen" saatteen kera:

Stindy, bassoelvis

Elettiin vuotta 1979. Olin 17-vuotias suolahtelainen nuorimies, kun eräs Teyo kysyi: "tuutsä bändiin? Olis keikka työväenopistolla ens torstaina".

Vastauksen varmaan jo arvaattekin: "joo, voin mä tulla". Mopot-yhtyettä kesti muutaman vuoden, keikkoja tehtiin ja oltiin nuoria.

Nyt, 30 vuotta myöhemmin, huomaan olevani hieman vanhempi. Välillä bassonsoitto on sujunut, joskus muut asiat ovat kiinnostaneet enemmän.

Taakse ovat jääneet The Usher Boys, Rehtorit Mä hyppään järveen singleen asti sekä lukuisat "pienemmät bändit". Välilä musiikin harrastaminen on hoitunut akustisen kitaran avulla.

Esiintymisareenana on toiminut mm. kesämökin lipputangon vierusta kun olen säestänyt sukulaisten esittämää Maammelaulua.

Nyt taas elämääni mahtuu rock ja pop! Siitä kiitos kaikenlaisille tyypeille!

Stindy (Joey L. & TT)

 

Kävijälaskuri