www.ramopunk.com

Joey Luumäki & Tappajatomaatit

Takaisin Tappajatomaattien etusivulle

Ramopunk-uutiset 21.1.09:

Tappajatomaatit tiedottaa:

Tappajatomaatit-yhtyeen yhtenäiset esiintymisasut

Joey Luumäki & Tappajatomaatit -yhtye on saamassa merkittävän lahjoituksen lavaimagonsa kohentamiseen. Maailmalla suuressa kulttisuosiossa olevan Tappajatomaattien hyökkäys -elokuvan alkuperäisiä tomaattiasuja ei tähän hätään saatu, mutta vielä mahtavampaa kulttisuosiota nauttivasta Pohjois-Koreasta on saapumassa harvinaislaatuinen lähetys.

Rappeutuneissa länsimaissa harvoin nähtävään materiaaliin sisältyy ainakin noin neljä kappaletta rintaneuloja. Imperialismin kätyrit ja Yhdysvaltain lakeijat kutsuvat rintaneuloja pinsseiksi, mutta solidaarisen kansan yhteisellä ponnistuksella länsimainen hapatus tullaan raivaamaan vallankumouksen ja kansallisen uudelleenyhdistymisen voitokkaalta tieltä.

Kaikki Pohjois-Korean demokraattisen tasavallan ulkoiset toimenpiteet ovat vahvasti sidotut itsenäisyyteen, rauhaan ja ystävyyteen perustuvaan kansainvälisten suhteiden periaatteeseen. Pohjois-Korea on vääjäämättä kehittänyt kiinteitä kansainvälisiä suhteitaan ratkaisemalla kaikki ulkoisten suhteiden ongelmat Juche-periaatteen edellyttämän maailmanlaajuisen itsenäisyyden pohjalta.

 

Kävijälaskuri