www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

Taustatietoa ja lehtileikkeitä

Taustatietoa ja lehtileikkeitä -etusivulle

Elämä on Punk 4 / Ramopunk.com 7v-bileet Noise.fi:ssä 27.2.09

Noise.fi / Tero Kallio

Ramopunk.com juhlii kolmen päivän punkbileillä

Ramopunkin pää-äänenkannattaja www.ramopunk.com juhlii 7-vuotista taivaltaan Tampereen Vastavirta-klubilla kolmepäiväisessä punktapahtumassa peräti 14 esiintyjän voimin 5.-7.3.09.

Ramopunk.com 7v-tapahtuman esiintyjät Pojat, Joey Luumäki & Tappajatomaatit, Rehtorit, Kakkahätä-77, 70-luvun Vihannekset, Himanes, Debbie, Tarjas, Väärät Vieraat, Iskuryhmä, Joey Luumäki (soolo), Jack Addict, The Loose ja Normaaliryhmä.

Legendaarisen Ne Luumäet –yhtyeen laulajan Joey Luumäen uusi bändi Joey Luumäki & Tappajatomaatit soittaa tapahtumassa ensimmäisen virallisen keikkansa ja julkaisee samalla debyyttilevynsä, joka on Ramopunk.com 7v-bileitä juhlistava CDEP. Levy on käytännössä ennakkoon lähes loppuunmyyty jo julkaisuhetkellä.

Tappajatomaattien lisäksi ramopunk-genren pioneeriyhtyeisiin lukeutuva Pojat juhlistaa levynjulkaisu keikalla seitsemättä pitkäsoittoaan Ketä sä rakastat.

Ramopunk.comin kuopiolainen ylläpitäjä M!ka Vesterinen esittelee bileissä myös Kuopion punksceneä ja tapahtumassa päästään tutustumaan kahteen tämän hetken parhaaseen kuopiolaiseen punk-bändiin, jotka ovat Jack Addict ja The Loose.

Juontajina tapahtumassa toimivat Joey Luumäki ja Rehtori Heko, joka tunnetaan myös nimellä Heko Luumäki, sekä Iskuryhmä-Teemu Iskuryhmä-yhtyeestä.

Perjantain ja lauantain ennakkoliput myytiin loppuun jo yli 2 kuukautta ennen tapahtumaa. Jonkin verran lippuja tulee myyntiin vielä ovella perjantaina ja lauantaina. Torstaille ei ennakkomyyntiä ollut lainkaan, vaan kaikki liput myydään ovelta. Torstain lipun hinta on 4 € ja perjantain ja lauantain lippujen hinnat 7€

Ramopunk.com 7v-tapahtumassa annetaan myös Woimasointu-levy-yhtiön ja Häiriköt –yhtyeen lahjoittama "Kultainen pesäpallomaila" -palkinto, joita on jaettu vuodesta 2004 lähtien ramopunkin parissa ansioituneille tahoille. Valintatuomareina toimivat tällä kertaa Ex-Pellavarock-promoottori Harri "Hartza" Miettinen ja Suomen aktiivisimmin keikoilla käyvä ramopunkkari Kimmo "Rauman Kimmo" Aaltonen.

 

Kävijälaskuri