Himanes

Himanes etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 11.1.12:

Janne Haake.

Himanes hommasi Vara-Sutisen

Himanesin basisti Sutinen siirtyy työkiireiden vuoksi väliaikaisesti sivuun bändistä ja työ kiireet saattavat välillä jatkossakin olla keikoilla soittamisen esteenä.

"Samaan aikaan, kun bändi on elämänsä kunnossa, hyviä keikkoja, onnistunut levy ja motivaatio on korkealla, hyppää basisti Sutinen mukaan maailmanlaajuisesti ainutlaatuiseen musabisnekseen," kertoo bändin rumpali Saku, "Tämä ei tietenkään ole huono asia, kaikki olemme 100% Pertun tukena ja toivomme menestystä valitsemalleen uralle. Kun homma on alussa, vaatii työ paljon aikaa ja mm. lukuisia ulkomaan reissuja." Sutinen jää sivuun Lutakon keikalta, mutta tulee olemaan tutulla paikalla lavan keskellä jälleen helmi- ja maaliskuun keikoilla. Mikä tuo musabisnes sitten on, siihen Saku kommentoi vaan näin: "Mies kertokoon itse projektistaan tarkemmin, kun vaan ehtii."

Vara-Sutinen miksauspöydän takaa

Sutisen kiireiden vuoksi Himanes on jo tehnyt suunnitelmaa mahdollisten tulevien päällekkäisyyksien varalle: "Mietittiin, että olisi hyvä olla varalla mies, joka osaa biisit ja on valmis hyppäämään lauteille, kun tarvetta tulee."

Bändille löytyi sopiva Vara-Sutinen miksauspöydän takaa. "Viime syksynä tutustuimme Mikkelissä vaikuttavaan musiikin monitoimimieheen Janne Haakeen, jolla on takana lukuisia bändiprojekteja ja kokemusta tuottaja-äänittäjän -sekä miksaushommista", kertoo Saku Vara-Sutisesta, "Janne miksasi muutamat syksyn keikkamme ja oppi samalla hyvin metkumme ja ehkä jonkin verran biisejämmekin. Mies oli saman tien innokas lähtemään varabasistiksi ja parin yhteistreenin perusteella homma vaikuttaa olevan hyvällä tasolla."

Ihan helppoon paikkaan ei Janne Vara-Sutinen päädykään, sillä Himanes aikoo istuttaa hänet haara-asentoon Sutisen keskushyökkääjän tontille lavan keskelle. Miten käy Jannelta oleminen Vara-Sutisena Sutisen paikalla, se selviää Lutakossa Jyväskylässä 21. tammikuuta.

Ramopunk-uutiset 8.2.12:

Sutinen mukana uudessa internet-pohjaisessa levy-yhtiössä

Himanesin basisti Sutinen on mukana uudessa internet-pohjaisessa ja artistiystävällisessä levy-yhtiössä, mikä tehnyt Sutisesta tällä hetkellä niin kiireisen, että Himanes on joutunut värväämään bassoon satunnaiseksi tuuraajaksi Vara-Sutisen. Lue Sutista kiireisenä pitävästä levy-yhtiöhankkeesta lisää täältä.

 

Kävijälaskuri