www.ramopunk.com

Me Wokkivihannekset

Me Wokkivihannekset-etusivu

Share |

Me Wokkivihannekset 1st

Ramopunk-uutisten artikkeleita Me Wokkivihannesten ensimmäisestä pitkäsoitosta.

Ramopunk-uutiset 25.6.12:

Otto ja Gretsch (kuva: Häkli).

Me Wokkivihannesten stuodiourakka ohi

Me Wokkivihannesten ensimmäinen studiovisiitti oli 19.-20.5. ja toinen  juhannuksen alla 20.-21.6. jolloin äänityksen saatiin tehtyä loppuun. Seuraavaksi ohjelmassa on miksaus heinäkuun aikana, sitten masterointi. Nimi ja kansi pitää vielä loihtia, mutta Häkli arvelee levy saadaan myyntiin jo elokuussa. 

Ramopunk-uutiset 25.6.12:

Häkli.

Wokit studiossa

Wokkituottaja Vesa Häkli kertoo, mitä Me Wokkivihannekset studiossa puuhastelivat neljän päivän studiosessioissaan joista ensimmäinen oli 19.-20. toukokuuta ja jälkimmäinen juuri ennen juhannusta 20.-21. kesäkuuta. 

"Tässäkö tämä oli? Onko mitään enää tehtävissä? Olemmeko onnistuneet tavoitteissamme? Luulisin niin," mietti Häkli päättyneitä studiosessioita. Käykääpä lukemassa koko Häklin tarina Me Wokkivihannekset osiosta täältä. (25.6.12)

Ramopunk-uutiset 27.10.12:

Me Wokkivihannesten pitkäsoitto marraskuussa

Killer Records julkaisee Me Wokkivihannesten ensimmäisen pitkäsoiton marraskuussa ja julkaisukeikka on Punk partyssa Tampereen Vastavirta-klubilla 17.11.  Levyllä on kaikkiaan 14 biisiä, joista yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat Wokkien omia. Tuottajana toimi Vandaalien Vesa Häkli ja tarinoi ja masteroinnista vastasi puolestaan Himanesin Perttu Sutinen.

Levyä voi ennakkotilata osoitteesta kilrec@luukku.com tai verkkokaupasta www.killerrecordsfinland.com. Killer Records tarjoaa ennakkotilaajille kahden euron tarjouksen: Levy postikuluineen ennakkotilauksella 10 euroa. Julkaisun jälkeen levyn hinta tulee olemaan 12 euroa.

Ramopunk-uutiset 28.10.12:

Haastattelussa:

Me Wokkivihannekset

Minna E haastatti Me Wokkivihanneksia tulevaan pitkäsoittoon liittyen. Käykääpä lukemassa Me Wokkivihannekset-osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 21.1.13:

Wokeille kolme tähteä Lammaszinessä

Jouni Parkku arvio Me Wokkivihannesten ensimmäisen pitkäsoiton lammaszinessä kolmen tähden arvoiseksi. Lue arvio täältä.

 

Kävijälaskuri