www.ramopunk.com

Me Wokkivihannekset

Me Wokkivihannekset-etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 11.4.12:

Wokit Ajatuksen Valossa

Me Wokkivihannekset ovat mukana uudessa Ajatuksen Valo -punk zinen ensimmäisessä numerossa. Tilausosoite ja tietoa lehden muusta sisällöstä löytyy täältä.

 Ajatuksen Valo syntyi tarpeesta tehdä jotain

Ajatuksen Valo syntyi - kuten kaikki muutkin zinet - yksinkertaisesta tarpeesta tehdä jotain. "Olinhan toki vuosia kirjoitellut ympäri ämpäri nettiä ja muiden pienlehtiin, mutta jossain välissä päässä kuitenkin naksahti ja omakin zine piti saada tehtyä", kertoo Jouni Parkku. Lehden teon hän aloitteli elokuussa 2011 on tehnyt sitä hiljaksiin kuukausia. Valmista alkoi olla maaliskuun puoli välissä 2012.

Mikä on Ajatuksen Valon linjana sisällön suhteen, siihen Jouni vastaa näin: "Kuten jokaisen itseään kunnioittavan pienlehden pitäisikin, niin Ajatuksen Valon epämääräinen linja lähtee täysin tekijänsä omista mieltymyksistä, avustajiensa panosta unohtamatta." Lehden ensimmäisen numeron sisältö kuvastaakin paljolti tekijäänsä: "Juttuja on tummasävyisestä crustista Me Wokkivihannesten hilpeän ramopunkin kautta porilaiseen vaihtoehtotoimintaan. Ja kansissa on black metal -estetiikkaa."

Moni zine on jäänyt yhteen numeroon, mutta Ajatuksen Valolla on tulevaisuutta jo suunniteltuna: "Kakkosnumeroon on jopa muutama juttu valmiina, vaikka todennäköisesti yksikään niistä ei tule puhuttelemaan ramoväestöä. Ei luvata kuitenkaan vielä mitään, mitä sisältöön, aikatauluun tai muihinkin linjauksiin tulee", Juoni miettii, "Vannomatta paras".

 

Kävijälaskuri