www.ramopunk.com

Me Wokkivihannekset

Me Wokkivihannekset-etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 3.12.11:

Wokit pitkäsoiton tekoon ensi vuoden alussa

Me Wokkivihannekset tähtäävät pitkäsoiton tekoon ensi vuoden alussa. Joulukuussa bändillä on tarkoitus treenata valmiit biisit levytyskuntoon, mutta projektia saattaa kuulemma hidastaa mahdollinen bändikämpän sijainnin vaihto. "Biisejä alkaa olla kasassa sopiva määrä, mutta muutama olisi tarkoituksena jalostaa vielä, jotta saataisiin valinnan varaa," kertoo Wokki-Eetu.

Levytysajankohtaa ei ole vielä sovittuna, mutta Eetu arvelee, että Wokin suuntaavat studioon 
tammi-helmikuussa, ellei mitään yllättäviä esteitä tule vastaan. Levylle on löydetty myös kokenut tuottaja, jota Eetu ei vielä paljasta, mutta kommentoi kuitenkin näin: "Tuottajaehdokas on
ilmoittanut halukkuutensa, mutta toivotaan, että kiinnostus säilyy siihen asti kunnes lyödään kättä kunnolla päälle. Tällä ehdokkaalla on useampien vuosien kokemus keikkalavoilta sekä levytyksiltä. Tämä jätkä tietää miten hommaan saadaan tarpeeksi sitä kuuluisaa munaa."

"Keikkoja meillä on tarkoitus tehdä keväällä mahdollisimman tiiviiseen tahtiin. "Jos ei keikat toteudu, niin kaikki on meidän keikkamyyjän, eli meikäläisen syytä," hymähtää Eetu.

 

Kävijälaskuri