www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 21.1.15:

Sanktio:

"Pääasia että bändi on bäk"

Sanktio aktivoituu keikkailemaan kevään aikana, mutta bändi aikoo pitää keikkatahdin tahti kohtuullisena, mikä bändin laulaja Tommi Moilasen mukaan tarkoittaa korkeintaan kahta keikkaa kuussa ja yhtenä viikonloppuna. ”Työ- ja perhekiireiden lisääntyessä ja terveysongelmien ehkäisemiseksi se riittää meille nyt. Kolme keikkaa keväälle on jo sovittu, niistä infotaan myöhemmin. Viimeisin keikka oli yksityistilaisuus tammikuun alussa Savonlinnassa. Soitto kulki ja viina virtasi entiseen malliin”, toteaa bändin kitaristi Jore Lehtinen.

Kevään keikat tuuraaja basistilla

Sanktion basisti Juho Lehtinen siirtyy kevään ajaksi syrjään basson varresta, mutta palaa nelikielisen varteen kesän keikoille. Juhon tauko johtuu tiukasta duunikeväästä, joa on hänellä täynnä miksaajan hommia. Juhoa paikkaa Samun bändikaveri Jussi Salminen Lowlife Herosta. ”Jussi on tiukka jenkkipunkkibasisti ja muutenkin ookoo heppu”, kertoo Jore, ”Ekojen reenien perusteella tiukkaa bassottelu luvassa.”

Sanktio haluaa studioon

Sanktiolla on jälleen myös kovat halut studioon. ”Tuleeko akustista, tuleeko sähköistä, tehdäänkö köyhästi kokoelmalevy? Ei tiedetä vielä. Ja kuka mahtaa maksaa”, miettii Jore, ”No pääasia, että bändi on taas bäk tö bisnes ja into soittamiseen tallella. Ja jätkien naamat ei ees vituta. …kokoajan.”

Tommilla on levyn suhteen selkeä näkemys: "Levy jos joskus tehdään, niin se on uutta matskuu, koska sitä on paljon ja tulee lisää. Puol vuotta sitten tuli levy, joten ihan ensviikolla ei olla studioon menossa."

 

Kävijälaskuri