www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 17.8.13:

Sanktion 1997 -2001 -kokoelma syksyllä

Saktion vanhemman, vuosien 1997-2001sisältävä kokolelma on tulossa julkaisuun syksyllä. Killer Recordin julkaisemalla levyllä  ovat mukana  Hammaslääkäriin -single (single, 1997), Pohjanoteeraus (1997) ja Astetta parempi (1998) -albumit sekä Ei toimi enää ep (2001), sekä paljon extramateriaalia. Kokoelma nousi Ramopunk-uutisissa ensimmäisen kerran esille jo elokuussa 2012. Käykääpä lukemassa tuo vanhempi artikkeli Santio-osiosta täältä.

Lapsi-biisi singlenä

Killer Records julkaisee kokoelmaan liittyen Lapsi-biisin cd-singlenä. Kappale on singlellä akustisena versiona ja kyseessä ilmeisesti medialle suunnattuna promootiopainos, jota ei välttämättä tule myyntiin lainkaan. Singlen julkaisuajankohta menee aikaisintaan syyskuun lopulle, koska ei se ole vielä lähtenyt tuotantoon.

"Tein biisin omalle mutsilleni"

Lapsi on Sanktion varhaisinta tuotantoa. Kappaleessa aikuisuuteen varttunut lapsi kertoo äidilleen niistä tunteista joita hän on läpikäynyt, kun alkoholisti äiti on mellastanut. Biisin tehnyt Tommi kommentoi tekstiään näin:

"Tää on varmasti tuttu tarina monelle ja ihan sopii tämänkin päivän menoon monessa paikkaa. Paljon on baarin pihassa ja ikkunan takana kasvavia ja kasvaneita lapsia tässä maassa. Lapset hoitaa itteensä kun vanhempia ei kiinnosta...vituttaa sellaset! Oon tehny biisin omalle mutsilleni, jota syytin aikoinaan omista valinnoistani...no varmaan se osasyyllinen oli, mut asiat on anteeksi annettu... jotkut ei vaan joskus voi itelleen mitään, nyt mä sen tiedän.

 

Kävijälaskuri