www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 20.6.12:

Samu Pellikka.

Sanktion uusi kitaristi valittu

Puolitoistavuotta Sanktiossa soittaneen Herra A:n tilalle löytyi nopeasti uusi kitaristi bändin kotikulmilta ja keikkojen eturivistä.

Sanktion uudeksi kitaristiksi on valittu imatralainen Samu Pellikka. Hän löytyi bändiin Sanktion keikkojen eturivistä. Samu on sama mies, jonka Jore Lehtinen pari viikkoa aikaisemmin totesi ainakin ensihaistelun perusteella haisevan hyvälle Sanktion kitaristin hommaan, eikä bändin lopulta tarvinnut muita ehdokkaita sitten etsiäkään: "Parit ekat treenit osoitti, että muita ei tarvitse enää kokeilla, soittotaito on todellakin riittävä," toteaa Jore, "Sanktio tulee takaisin kovempana kuin koskaan." 

Minimivaatimus Sanktioon pääsyyn oli soittotaidon lisäksi Klamydian ja Ramonesin tunteminen ja nämäkin ehdot täyttyivät. Ilmeisesti Sanktion edustajat kävivät tarkistamassa Samun levyhyllyt ennen lopullista valintaa: "Samun levyhyllystä löytyy myös paljon jenkkipunkkia ja muuta räminää", nyökyttelee Jore hyväksyvästi.

Samulta löytyy myös pari muuta bändiä. Frantics -yhtyeessä hän toimiin kitaristilaulajana ja The Memphis 77:ssa  rumpalina.

Sanktio kiistää paino-ongelmat

Miehistövaihdoksen vaikutusta Bändin keskipainoon on myös arvuuteltu. Jore vakuuttaa, että yhtyeen  keskipaino säilyy ilman laihdutuskuurejakin samoissa lukemissa, kuin Herra-Aan aikana.

Samun eka keikka elokuussa

Juho Lehtinen soittaa  tuuraavana kitaristina vielä Ramopunk-piknikin keikalla Sumiaisissa  ja  Samu hyppää ensimmäistä kertaa lauteille Sanktiossa elokuussa Lappeenrannassa.

"Tervetuloa Samu ja kiitos Herra-A mukavista vuosista Tästä on hyvä jatkaa", miettii Jore, "Ei muuta ku lisää paskaa housuun."

Lue myös:

Ramopunk.com - Sanktion kitaristi vaihtuu (Ramopunk-uutiset 7.6.12)

 

Kävijälaskuri