www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 25.8.12:

Sanktion tuotanto 1997 -2001 tuplalevynä

Killer Records julkaisee Sanktion koko aikaisemman, vuosina 1997-2001 julkaistun tuotannon uudelleen. Tuplalevy-julkaisulla ovat mukana  Hammaslääkäriin -single (single, 1997), Pohjanoteeraus (1997) ja Astetta parempi (1998) -albumit sekä Ei toimi enää ep (2001). Mukana on myös bonusmateriaalia. Yhteensä levylle on tulossa lähes 50 biisiä.

Uudelleenjulkaisu-idean isä on Killer Recordsin Rami ja julkaisuidean syynä on se, ettei Sanktion alkupään julkaisuja ole enää mistään saatavilla ja niitä kuitenkin kysellään jatkuvasti. ”Julkaiseminen on vieläpä suhteellisen vaivatonta kun oikeudet kaikkeen materiaaliin on meillä”, hymyilee Tommi tyytyväisenä.  Julkaisu ajankohta  ei ole vielä tiedossa, mutta se julkaistaan kuitenkin vasta Sanktion uuden levyn ilmestymisen jälkeen.

Bonuksena akustisia versioita ja eka demo

Bonuksena vanhan tuotannon kokoelmassa on edellisellä studioreissulla äänitettyjä akustisia versioita bändin omasta tuotannosta. ”Nauhotettiin ne ihan huviksee, ku jäi aikaa yli varsinaisten nauhotusten,” valottaa Tommi akustisten biisien taustaa.

Toinen bonus tulee olemaan Sanktion ensimmäinen omakustanne Itsekkäät paskapäät, jonka bändi julkaisi kasettina 150 kappaleen painoksena. Tuolla demokasetilla Sanktio pääsi aikoinaan Kråklund Recordsille. ”Siinä on biisejä joita ei ole missään muualla. Joku divari meni Lappeenrannassa nurin, nii joku oli sieltä pelastanu sen kasetin ja anto mulle sen kerran keikalla Lappeessa”, Tommi kertoo.

 

Kävijälaskuri