www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 7.10.10:

"Mökötystä ja hampaitten kiristelyä"

Jakke lähti Sanktiosta

Sanktiossa kitaraa soittanut Jakke on eronnut bändistä. Bändin toinen kitaristi Jore kertoi erosta näin: 

"Jakke ilmoitti eilen bändille Facebookin kautta eroavansa bändistä. Varmaankin alkukimmoke lähtöön syttyi noin 1-2 kuukautta sitten, kun bändille tuli hieman musiikillisia erimielisyyksiä. Tästä alkoi mökötys ja hampaitten kiristys aina Jaken eroamiseen asti.

Yritettiin keskustella asioista, mutta aina tuli vaan lisää pahaa mieltä ja paskaa niskaan. Suurimmat kinaajat löytyvät yllättäen allekirjoittaneesta ja Jakesta. Mikä lieneekään todellinen syy äkilliseen eroon ja minuun kohdistuneeseen vittuiluun? Se tuskin selviää lähiaikoina johtuen Jaken tulisesta luonteesta ja pitkävihaisuudesta. 

Itse toivon hänelle kaikkea hyvää, mutta samassa bändissä ei soiteta enää. Ikinä. Sanktio jatkaa toimintaansa, ehkä jopa kovempana kuin koskaan. Mene ja tiedä."

Jakke:

"Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä"

"Ainut syy Sanktiosta lähtemiseen oli musiikilliset erimielisyydet" kommentoi Santion jättänyt Jakke, "Fiilikset on tottakai aika perseestä, mut leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä." Punkin soittoa Jakke ei välttämättä ole jättämässä:  "Sitten jos tai kun saan taas motivaatiota kerättyä niin vois kokeilla jotain pikkasen aggressiivisempaa meininkiä. Todennäköisesti kuitenkin punkkia."

Tuuraava kitaristi jo löytynyt?

Sanktio on mahdollisesti jo löytänyt 6.10. erostaan ilmoittaneelle Jakelle tuuraavan kitaristin tuleville keikoille, mutta tästä bändi ilmoitti kertovansa lisää vasta parien treenien jälkeen. Mahdollien paikkaava kitaristi on "nuori punkkarinretku" Imatran seudulta ja hän tuntee Sanktion kappaleet entuudestaan.

Ramopunk-uutiset 13.11.10:

Sanktion uusi kitaristi Akseli Eerikäinen (kuva: Riina).

Sanktiolle uusi kitaristi

Sanktio on valinnut uudeksi kitaristiksi Akseli Eerikäisen. Bändi kutsuu häntä nimellä Herra A tai Äxöl. "Aksuksi häntä ei kutsuta, koska se kuulostaa kuulemma liian homolta. Äxöl ei tiettävästi ole sukua eläinaktivisti Anja Eerikäiselle," sanailee Sanktion Jore. Sanktio löysi Äxölin treenikämppänaapuribändistä nimeltä Loudmouths. Aiemmin hän on soittanut myös mm. Suojeluskunta -nimisessä punkrock-bändissä.

Aluksi Äxöl otettiin tuuraamaan muutamalle keikalle ja jatkosta oli tarkoitus sopia vasta myöhemmin. Mies, tai siis "poika", kuten Jore toteaa, osoittautui kuitenkin saman tien oikeaksi valinnaksi: "Huumori on yhtä huonoa, soittotaito riittävää ja motivaatio kohdillaan".

Ensimmäisen keikkansa uusi kitaristi soitti 6. marraskuuta yksityistilaisuudessa Imatralla. "Soitto kulki mallikkaasti ja yleisö oli mielissään näkemästään ja kuulemastaan" Jore kertoo. Ramopunk-skenen väelle Äxöl pääsee esittäytymään Sanktion  seuraavalla keikalla Hartza's Birthday Bash -bileissä Tampereella 27. marraskuuta.

Sanktio Äxölin ensimmäisellä Sanktio-keikalla 6.11.10 (kuva: Riina).

Sanktion keskipaino tippui rajusti

Sanktion keskipaino on tippunut merkittävästi. Laiskan pulskeat Sanktio-veteraanit eivät kuitenkaan ole ryhtyneet laihdutuskuurille, vaan kiitos tilastojen kaunistumisesta kuuluu Äxölille. "Herra A on parikymppinen ja hieman anorektinen, joten Sanktion keski-ikä ja keskipaino tulee tippumaan rajusti" Jore selvittää ja ilmeisesti uskoo, että aikaa myöten keskipainon pudotus päästään korjaamaan. Hän nimittäin vihjaa, että "myös tyhjien tölkkien määrän uskotaan treenikämpällä kasvavan melkoisesti." Ramopunk-uutiselle jäi tiedotteesta hieman epäselväksi, hoitaako Äxöl yksin tölkkien tyhjennyksen ja keskipainon palauttamisen normaalille tasolle, vai pyrkiikö  muu bändi painon kasvatukseen paikatakseen Äxölin aiheuttaman keskipainon romahduksen. (13.11.10)

 

Kävijälaskuri