www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

Tommi (kuva: M!ka).

Ramopunk-uutiset 11.3.10:

Santion Tommin sivuprojekti:

The Jarkkarit

Sanktion laulajana tunnettu Tommi Moilanen on pistänyt terapiaprojektina pystyyn uuden bändin The Jarkkarit. "Mulla on niin pirusti sanotuksia ja toisaalta tarve tehä jotai mikä ei ole rakkauspunkkia vaan sellasta yksinkertasta ja välillä vähän rajumpaa matskuu, joka ei ole omaelämänkerrallista. jonkin verran tulee myös hooceetä olee toi mun juttu myös", kertoo Tommi Jarkkareiden synnytyksen ideaa, "Töissä tauoilla noita piisejä nauhottelen, enkä sen enempää etukäteen säveltele vaan fiilispohjalta rimputtelen."

Kokoonpano on vielä hieman vaillinainen. "Tällä hetkellä bändissä ei oo muita, eli olen täydellinen diktaattori kaiken suhteen", kertoo Tommi, "Jatkossa voi olla, että myös jostain kaivan muutaman heebon messiin".

Mistä sitten syntyi tuo Jarkkarit -nimi, siitä Tommi kertoo näin: "Tultiin tossa vähän aikaa sitten tyttären kanssa serkun luota kylästä ja se pieras niin kovaa että sille tuli "jarkkarit" kalsareihin. Sit me tehtiin sellanen piisi että Jarkkari Moona ja siitä se sitten jäi".

The Jarkkarien löytyy MySpacesta täältä. (11.3.10)

 

Kävijälaskuri