www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Psykoterapia-etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 9.4.14:

Tommi jätti Psykoterapian

Tommy ”Tommi Moilanen” Depression ilmoitti 9. huhtikuuta Psykoterapialle jättävänsä bändin.

Tommi liittyi bändiin elokuussa 2011 ja vasta hänen aikanaan Psykoterapia käytännössä muodostui toimivaksi bändiksi, erityisesti kun rumpali Joona liittyi bändiin joitakin viikkoja Tommia myöhemmin. Heitä ennen bändissä ehti olla vähän aikaa perustamisvaiheessa kaksi muuta jäsentä.

Tommin ja Joonan mukaan tulon jälkeen bändi pääsi vasta keikkailun makuun marraskuussa 2011 Elämä on Punk vol.11-bileissä, osallistui kahden biisin verran Yy-kaa-koo-nee –kokoelmalevyjen sarjaan, kasvoi viisijäseniseksi Rusto-Jannen liityttyä mukaan, voitti Ramoviisut 2013, julkaisi Hullu nainen –singlen ja sai reilun pari viikkoa sitten levytysdiilin Psychedelica Recordsin kanssa.

Näyttää siltä, että tuo levytyssopimus ja bändin siirtyminen sitä kautta astetta eteenpäin oli Tommille se eron laukaiseva tekijä. ”Hommaan ei liity mitään dramatiikkaa. Psykoterapian juttu on lähdössä hienosti eteenpäin levydiilin myötä ja mä koen, etten pysty panostaa hommaan niin paljon kun bändi ansaitsis ja siks poistun takavasemmalle, etten ole jarruna hyvälle kehitykselle”, selittää myös Saktion laulajana toimivaTommi eroamisensa syytä, ”Mulla on niin paljon reissuja koko ajan, etten yksinkertasesti jaksa enää kahta bändiä hoitaa kunnolla, kun kotonakin tekee mieli olla ja hoitaa tärkeitä ihmissuhteita.”

”Psykoterapia on ollu mulle tärkee ja hieno juttu ja olen kiitollinen, että oon saanu olla mukana sitä tekemässä ja nostamassa bändiä ihmisten tietoisuuteen. Kiitos Pasi, Joona, Jaakko ja Janne, ootte mahtavia kavereita ja hyviä ystäviä. Toivon Psykoterapialle suurta menestystä ja kaikkea hyvää”, toteaa Tommi jäähyväissanoissaan.

Uusi psykokitaristi haussa:

Tutkintovaatimuksena Blitzkrieg Bop

Psykoterapia on jo aloittanut uuden kitaristin etsinnän. Vaatimuksia IR-Pasi listailee näin:
”Psykoterapia soittaa suoraviivaista ramopunkkia jossa pitkälti siis simppelyyden vuoksi on esikuvana Ramones. Ns. kolmea sointua veivataan, mutta toiselle kitaralle on annettu tilaa. Meillä ei ole kummoisia "sooloja", mutta pieniä kikkoja joilla hieman väritetään musiikkia. Tehtävän kuvaus olisi siis lähinnä komppikitaristin virka. Sinulta vaadimme innostusta ja halua soittaa downstrokea sillai, että ranne huutaa hoosiannaa. Kokemusta ei tarvitse olla paljoa, sillä opit mukana kuitenkin. Mielellään kuitenkin sen verran, että osaat soittaa Blitzkrieg Bopin tarvittaessa. Heikkoudet voidaan korvata kovalla energialla ja halulla tehdä suoraviivaista punkkia.” (9.4.14)

 

 

Kävijälaskuri