www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Psykoterapia-etusivulle

Share |

Pedron näköinen mies?

Hullu nainen -singlen äänitykset:

Pedron näköisen miehen 

tuotokset julkaisukelvottomia

(Julkaistu 19.6.13)

Psykoterapia kävi studiossa Lapinlahdella äänittelemässä Hullu nainen -singleä. Bändi oikein ollut studiota pyörittävän Pedron näköisen miehen kanssa samalla aaltopituudella ja studioreissun jälkeen kaikkia tietysti vähän jännitti meneekö muukaan jatkossa ihan putkeen... No, eipä ihan mennyt. 

IR-Pasi kertoo miten jatkokuviot sujuivat Pedron näköisen miehen kanssa...  

Pedron näköinen mies lähetti meille "valmiin" tuotoksen Hullu nainen -singlestä. No heti ekalla kuuntelulla mulla loksahti suu auki, että hei hei mitä täältä oikein tulee.

Pedron näköinen mies oli tehnyt kai hyvää duunia omasta mielestään, mut eihän nyt tällästä voi julkasta! Bassoo oli biiseissä aivan hulluna ja basso kuulosti miltei soolosoittimelta. Rumpuihin kaveri oli saanut sellasen napsutuksen kuin sormiaan napsuttelis tahtiin. Aivan hillitön kaiku ja tuntui et bändi soittaa välillä tynnyrissä …tai no joo… Purkki-studiolla.

Läksin sit ohjeistamaan Pedron näköiselle miehelle, mitä muutoksia haluan. Kaveri lupas tehdä muutokset ja laittaa mulle sitten tiedostona biisit sähköpostiin. 

Sieltähän ne napsahti uudet miksaukset heti seuraavana päivänä. Nooh, sen kaiun se oli saanut pois, mut virppa oli aivan kauhee. Tommin kitaraa ei kuulunut toisessa biisissä, basso oli aivan liian pinnassa, kitarat muutenkin taustalla ja kuitenkin puhutaan punkrockista. Myös laulu oli kauheen ohuen kuuloista ja rummut muutenkin kauheen tukkoiset ja tunkkaiset...

"Kuitenkin nostan hieman hattua Pedron näköiselle miehelle" 

En enää vastannut noihin biiseihin ja kuinka ollakkaan. Pedron näköinen mies soitteli Tommille ja kertoi, että ei pysty tuohon hommaan. Ei rahkeet riitä, nostaa kädet ylös, niih... Ohoh, oli eka reaktio kun kuulin ton. Samalla kaveri on laittanut rahat, mitä maksettiin takaisin levy-yhtiölle ja sanoi ettei velota mitään tästä.

Jäihän siinä miettimään tietysti et missä oli kaverin paljon puhuttu 20-vuoden kokemus? Kojootilla oli kauhee itseluottamus ja "uho", että joo näitä on tehty poijjaat vaikka kuinka. Herää jotenkin kysymys, että millasta musaa tää mies pystyy sit miksaamaan? Punkmusan tekeminen ei ole se kaikkein vaikein miksattava kuitenkaan, toki tiettyjä "lainalaisuuksiakin" on.

Todennäköisesti Pedron näköinen mies on miksaillut jotain haitaria kera yhden laulun. Kuitenkin nostan hieman hattua Pedron näköiselle miehelle siitä, että uskalsi sanoo, ettei kykene hommaan. Sellaisen hieman ylimielisenkin itsevarmuuden omaavan kaverin on varmaan ollut vaikee sanoa, etten pysty.

No nyt kaikki hyvin ja rahat on saatu pois ja toivottavasti Pedron näköinen mies lähettää nyt meille alkuperäiset raidat, että saadaan homma jossain muualla tehtyä. Valtosen Tuomoo kysyttiin duunaa loppuun, mutta Valtsulla on studio nyt jossain vaiheessa ja ei ole toiminnassa. 

Söderholmin Miika on nyt lupautunut tekee jutun loppuun alustavasti...  Saas nähdä, mut sinkku tehdään ja se tulee ulos ihan varmasti. Aina sattuu ja tapahtuu siinä bändissä missä,  mä vaikutan...

Pedron näköiselle miehelle terveisiä. Olit kyllä tapaamisen arvoinen kokemus. Kaikkea hyvää ja toivottavasti saat jotain äänitellä että leivässä kestät.

IR-Pasi

Lue myös:

Psykot Hullu nainen -singlen äänityksissä:

Soittohommista jäi hyvä fiilis mutta…

Psykoterapia kävi studiossa Lapinlahdella äänittelemässä tulevaa Hullu nainen -singleä. Soitot menivät hyvin, mutta yhteistyö henkilöstön taas vähän sinne päin. Annetaan Tommy "Tommi" Depressionin kertoa miten hommat sujui Pedron näköisen miehen studiossa. Tilitys löytyy toisaalta Psykoterapia -osiosta täältä.

 

Kävijälaskuri