www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Psykoterapia-etusivulle

Share |

Psykoterapia - bändi joka soittaa paremmin kuin kuvaa. 

Kuva otettu treeneissä 8.2.3013.  Seuraavissa treeneissä bändi jo laajentui viisihenkisiksi.

Psykoterapia onnellisesti omassa treenikämpässä:

"Eiköhän  ala rock´n roll haista pikkuhiljaa"

(Julkaistu 13.2.13)

Psykoterapia kamppaili treenikämpän kanssa vuoden verran ja kävi vähän yli-ikäisenä salaa nuorisotalon treenikämpässä yhden nuoremman jäsenen turvin. Nyt bändi on jo puolisen vuotta treenaillut omassa treenikämpässä, jossa on mukana myös pari muuta kuopiolaista punk-bändiä Myyräkuume ja Pantofilia. Nyt Psykoterapia kertoilee treenikämpästään sanoin ja käppäsin kuvin...

Psykoterapia taisteli bändikämppä ongelman kimpussa reilun vuoden. Jaakon turvin käytiin jollain nuokkareilla soittelemassa. No tietty piti ajaa viikset ja mennä varjoisten seinien vierustoilla kämpille. Nuorisotalo ja keski-ikäinen mies, niin ne ei oikein sovi yhteen. 

Tommi sitten viimein hommas meille kämpän ja vitun siisti mesta onkin. Reilu 30 neliöö ja otettiin pari muuta bändiä siihen mukaan, niin vuokrakin ihan minimissään per ukko. Saadaan soitaa 24/7 ja alakerrasta löytyy vielä saunatilatkin. Pieni visio ois et järkkäis sinne pienet oman piirin punkbileet, missä kaikilla hauskaa ja punkki raikas, mut katsellaan. Aivan loistava mesta ja kaupunkiin ei oikein mitään matkaa kun kimpalla taksilla liikahtas. Kiitos Tommi siitäkin...

IR-Pasi

Olvi on usein nähty siellä missä Pasikin, niin myös nyt.

"Treenikämppä on mitä parhain. Vähän turhan siisti vielä tässä vaiheessa mutta eiköhän sielläkin ala rock´n roll haista pikkuhiljaa.."

- PsykoJoona -

Reenikämppien kanssa tosiaan painittiin ja siks reenaminen jäi aika vähälle loppujen lopuks. Nyt tosin meillä on hyvä kämppä, jonka mie vuokrasin joltain ukolta. Tilaa on noin 30 neliöö ja soittaa saa vaikka vuorokauden ympäri. Haettiin sitten muitakin bändejä jakaa kuluja ja aika nopeesti meitä olikii messissä hyvä joukko kuopion punkkarin rutaleita... Kaikki kamat saatiin haalittua niin ettei oikeestaan mitään tarvinnu ostaa, vaan bändit voi lainata toistensa kamoja jos tarttee.

Tommi

 

Kävijälaskuri