www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Psykoterapia-etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 8.9.11:

Psykoterapian rumpali vaihtui

Psykoterapian kompurointi sai jatkoa viikko sitten, kun bändin alkuperäinen rumpali Joni jätti bändin. Syynä ei Jonin mukaan ollut bändin erittäin vaikea alku, vaan se ettei hän loppujen lopuksi kokenut hommaa omakseen. Joni ei kuitenkaan jättänyt bändiä rumpalitta, vaan tarjoili jo muutamia päiviä myöhemmin itselleen seuraajaa punkrumpalista, joka oli juuri muuttanut Kuopioon.

7. syyskuuta bändi oli kevään muutamien treenien jälkeen ensimmäistä kertaa koolla. Ensimmäisestä kokoonpanosta oli jäljellä kaksi henkeä ja heidän lisäksi mukana oli ensimmäistä kertaa bändiin  kuukautta aikaisemmin mukaan tullut kitaristi Tommi Moilanen, sekä testattavana uusi rumpali kokelas Joona Hynynen. Lopputulos oli ilmeisen hyvä, koska tuore kitaristi ei saanut kenkää ja bändi sai uuden rumpalin.

Uusi Psykoterapia-rumpali Joona Hynynen.

"Joona on nimi mutta Hynyseks aika moni kutsuu"

Psykoterapian uusi rumpali Joona Hynynen on kotoisin Sonkajärveltä jossa hän aloitteli bändihommia 2003: "Yritettiin yhen kaverin kanssa soittaa helvetin nopeita biisejä ramokompilla. Tuhoon tuomittua mutta hauskaa. Ramokompin vetäminen rummuilla on sama kun kävis heinätöissä".

Pari vuotta myöhemmin Joona oli perustamassa hc-bändi Napalmipillua. Jostain syystä bändille ei ole kotikulmilla oikein keikkoja löytynyt... "Perkeleen vaikee saada keikkaa iisalmen liepeiltä". Vaikka keikkapaikkojen ovet eivät ole oikein auenneetkaan tekee bändi edelleen levyjä. Vuodesta 2009 lähtien on Joona päässyt myös keikkailemaan Kajaanissa perustetussa hc-vaikutteisessa Hätäkasteessa.

Bändi hommien lisäksi Joona on ollut aktiivinen punkrintamalla myös tapahtumien järkkäilyissä Kajaanissa: "Kai sitä jotenkin punk-addikti on että pitää kokoajan jotain olla väsäämässä." 

Ramopunk iski ensimmäisessä Onni on Ramonesissa

Ramopunk oli Joonalle tullut tutuksi Ne Luumäkien, Häiriköiden ja itse pääpirujen Ramonesin kautta, mutta halu ramopunkin soittoon iski eräänä syyskuun iltana Onni Pubissa: "Sillon iski viimeistään kipinä kun tuli joskus Kuopiossa eksyttyä johonkin ihme Onni-baariin, missä oli muistaakseni neljä bändiä soittamassa. Mitähän lie oli? Livenä se ramoenergia pääs sitten kunnolla oikeuksiinsa."

Ensimmäinen Onni on Ramoneshan se oli 3.9.2005. Joonan muisteleman neljän bändin sijaan Onnissa soitti kolme bändiä, Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit, Himanes ja Psykoterapia Pasin edellinen bändi Iskuryhmä. ...ja olihan siellä alkuillasta paikalla bändin basistikin  puolta nykyistä lyhyempänä ihmettelemässä keikkatunnelmia ja soundcheckejä. (8.9.11)

Myös kuukautta aikaisemmin bändiin liittynyt

Tommi oli ensimmäisissä treeneissä 7.9.11.

 

Kävijälaskuri