www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Psykoterapia-etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 11.8.11:

Tommi ja IR Pasi (kuva: Riina)

Sanktion Tommi liittyi Psykoterapiaan

Iskuryhmä Pasin keväällä 2011 perustama Psykoterapia on painiskellut kitaristiongelman kun bändiä perustamassa mukana ollut Kossu joutui jättämään kitaristin hommat.

”Psykoterapian alku taival on ollut aika vaikeeta. Tosin eihän se mikään uutinen ole. Sellasta se tahtoo olla aina ja kaikessa missä mä nyt vaan satun olemaan mukana” mustalla huumorilla ongelmia käsittelevä Pasi,  ”Kaikki ei tosiaankaan mene kuin elokuvissa ja jos menee leffana on vähintäänkin joku b-luokan kauhuleffa.”

Kitaristi Kossu joutui jättämään Psykoterapian kun hänen oma bändi Peter Punk & the Lost Boys ja siinä tapahtunut miehistön vaihdos vei häneltä ajan ja energian. ”Kossua saatetaan silti nähdä mukana Terapiassakin. Kyllä hyville tyypeille aina tekemistä löytyy,” toteaa Pasi.

Pasi huuteli kesällä uuden kitaristin perään Ramopunk.comin Vieraskirjassa ja viesti sattui Sanktion Tommin silmiin.

”Pasin visio Psykoterapiasta ja sen tyylilajista on hieno”

”Juu, huomasin viekusta jonkii aikaa sitten että Pasilta oli lähteny kitaristi menee ja rupesin sit tuumimaan että on se nyt perseestä, että homma ei lähe käyntiin, kun halua kuiteskii ilmeisesti on,” kertoo Tommi, ”Otin sitten Pasiin yhteyttä ja kysyin että onko vielä kitaristin tarvetta Pasi kertoi, että jotain säätöä johonkin suuntaan on. Sanoin että jos se ei natsaa, niin voisin tulla kokeilee, koska Pasin visio Psykoterapiasta ja sen tyylilajista on hieno.”

”Tommi otti muhun yhteyttä ja siitä se idea sitten lähti,” jatkaa Pasi, ”Tietty Tommi mukaan. Tommi on just sopiva kaveri Terapia-ryhmään Psykoilemaan. Jäbältä onnistuu säveltäminenkin taatusti, kunhan vaan saan pidetty Tommin kurissa, ettei ala tulla mitään lovepunkkia... heh!”

Sanktion laulajan hommien oheen kitaristiksi ryhtyvä Tommi puhkuu kitaristin itseluottamusta: ”Koska kitarasoolot tuskin näyttelevät kovin suurta osaa Psykojen musassa, niin ehkä jopa minä, vaikken mikään varsinainen Slash olekkaan, pystyisin hommasta suoriutumaan.”

Bändin toiminnan kannalta Pasi ja Tommi asuvat sopivan lähellä, saman kadun varrella, mikä lupailee hyvää ainakin Tommin puheiden mukaan: ”Mähän asun viikot ihan Pasin naapurissa, joten voimme viettää monituisia ihania iltoja luoden yksinkertaista ja tarttuvaa musiikkia, käyskennellä luonnonhelmassa hakemassa ideoita ja ehkä joskus jopa siemailla hienostuneesti punaviiniä ja keskustella kulttuurista. Mut katellaa mitä tuleman pitää...”

Treeneihinkin bändi on suuntaamassa parin kuukauden tauon jälkeen ”Odotan innolla ekoja treenejä tällä kokoonpanolla. Rock'n Roll”, hehkuttelee IR Pasi.

 

 

Kävijälaskuri