www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Psykoterapia-etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 8.4.11:

Viiksiin pukeutunut IR-Pasi ja etsintäkuulutus-paita Ramopunk.com 5v-bileissä 2007.

IR Pasille psykoterapiaa

Iskuryhmän hajoamisen jälkeen hiljaiseloa viettänyt Iskuryhmä Pasi on hakeutumassa psykoterapiaan, tai siis Psykoterapiaan, sillä Pasilla on perusteilla sen niminen bändi.

 "Kyllähän tässä on taas aikaa vierähtänyt. Ihan jo liikaakin", miettii Pasi, "Ramobändi piti saada kokoon Kuopioon ja se näillä näkymin toteutuu. Kuopio vaikka keskus onkin, niin täältä on kunnon tylyttäminen puuttunu aina. Asia korjataan!"

Soittajat ovat näillä näkymin jo koossa ja heistä jokainen soittaa myös jossain muussa kuopiolaisessa punkbändissä. "Löyty viimein porukka kasaan. Nuoria hyviä innokkaita tyyppejä ja mä voin vaan ukkona väistellä ...No ei kyllä kaikki lähtee aina kuin hauki rannasta."

"Tätä te kaipaatte"

"Mulla on hyvät visiot ollu ainakin omasta mielestä ja nyt pistetään touhu kasaan." pohtii Pasi, "Monet ramobändit vetää nykyään liikaa juttuja väliin, et nyt tehdään se uusiks." 

Psykoterapialla ei ole aikomusta tehdä asioista liian monimutkaisia. Bändin tähtäimessä on paluu juurille ilman mitään kikkailuja ja oikoteitä. Kolme sointua Ramonesin Psycho Therapyn ja I Don't Care -biisien tyyliin, mutta hivenen vauhdikkaammin. "Ei pyörää tartte uudestaan keksiä! Teksteillä ei hienostella. Lyhkäiset sanomat ja paljon kertosäettä. Sitä te kaipaatte! toteaa Pasi.

 

Kävijälaskuri