www.ramopunk.com

Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset

Kalle G ja Rytinäkerjäliset-etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 10.1.10:

Kalle G ja Rytinäkerjäläisiltä Liike on lääke 7" EP

Woimasointu julkaisee Kalle G ja Rytinäkerjäläiset -orkesterin kolmen biisin Liike on lääke vinyyliseiskan, joka ilmestyy virallisesti 10.3., mutta on myynnissä jo Vastavirta-klubilla Elämä on Punk-bileissä 5.3.10. Levyllä on biisit Liike on lääke, Älä leikkaa sitä ja Kauan sitten. Levyn kannen ovat taiteilleet Kalle G ja hänen Luonteri Surf-bändikaveri Martti Ripaoja.

Mustaa ja keltaista vinyyliä

Puolet 500 kappaleen painoksesta on yllättäen keltaisella vinyylillä. Painossa meni stamper rikki ja
tästä aiheutui painamisen keskeytyminen puolessa välissä, olivat sitten bonuksena tehneet parin päivän viiveen vuoksi jälkimmäisen osan värivinyylillä.

Ramopunk-uutiset 27.2.10:

Liike on lääke julkaistaan 5.3.10

Woimasointu informoi Kalle G & Rytinäkerjäläisten Liike on lääke -levystä näin:

Kalle G & Rytinäkerjäläiset on agropunkbändi Luonteri Surfin laulaja-urkuri Kalle Grotenfeltin kasaama bändi siksi aikaa kun Luonterin maatalouskoneet ovat huollossa ja pellot kesannolla. Bändi lähti oivalluksesta punkin ja bluesin yhteneväisyyksistä ja halusta tehdä musiikkia mahdollisimman simppelisti.

A1: Liike on lääke
A2: Älä leikkaa sitä
B1: Kauan sitten

-Liike on lääke on vanha Saarijärven Saunatuvan Oraakkelin viisaus. Mutta älkäämme unohtako velttoilua ja tuumailua.
-Älä leikkaa sitä on ruohonleikkureiden ja muiden partureiden vastainen protestilaulu.
Molemmat äänitetty meidän tuvassa kesäisenä päivänä kolmestaan Jukan (rummut) ja Tonin (kitara) kanssa. (siis myös Kalle G kitara ja laulu ).
Jukka hoiti niin äänityksen kuin miksauksenkin.
-Kauan sitten on tuulahdus. Se on äänitetty Mikkelin Naisvuoritalon salissa. Sen kuulee isosta luonnontilakaiusta. Käytössä oli yksi mikki, siis tämmänen 50-luvun äänitys. Kun väläyttelin miksausta, äänittäjä Leinosen Teku sano "Ei voi". Soittamassa Kalle ja Jukka.

Biisit ovat Kallen käsialaa, sovitus tietenkin soittajien. Ja lisäksi kaikki
kolme ovat kertavedolla ilman päällekkäisäänityksiä. Mikä ei tietenkään tee niistä sen parempia.Tai huonompia. Ja lisäksi orkesteri iloitsee runsaasti siitä että levy julkaistaan.NÄIN SE MENEE !!
Rock, rauha ja rakkaus.
toivottaa Kalle G & Rytinäkerjäläiset

 

Kävijälaskuri