www.ramopunk.com

HeviKorolla

  HeviKorolla-etusivu

Ramopunk-uutiset 31.3.08:

HeviKorolla on täällä taas

 

Syksyllä 2003 meteliä pitämään perustettu, punkrokkia ja kyseenalaista huumoria kieli poskella  esittävä, jokaisen amisviiksisen Corolla-kuskin suosikki bändi HeviKorolla on saanut välillä sammahtaneen moottorinsa käyntiin ja tehnyt uuden 5 biisin levyn. ”Alunperin oli tarkotus tehdä pelkästään MySpaceen muutama uus biisi, mut tehtiinkin sitten 100 levyäkin kun niitä jotkut halus. Niitä on viä jäljellä ja niitä voi tiedustella hevikorolla(at)gmail.com osoitteesta, maksaa 5 euroa ja sisältää postikulut. Paitojakin oli mut ne meni jo, ehkä jossain vaiheessa tulee lisää.” Kertoo SW, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Stevie Wunderbaum. Mainittakoon, että kyseessä on edesmenneestä Retkibanaanista tuttu Toni Helinin HeviKorolla-persoonallisuus.

Nimiä runsaasti enemmän kuin miehiä

Vanhasta miehistöstä on mukana Helvetin Koirasta ihan vaan Koiraksi nimensä lyhentänyt  laulaja, basisti Toni ”SW” Helin, ja kitaristi Mr. Subwoofer, joka tottelee nykyään nimeä Duke.

Jone, joka soitti ensimmäisellä levyllä rumpua on taas rivissä, "eikä tuplabasarit enää tärise, mikä on pelkästään hyvä juttu ainakin omasta mielestä”, miettii SW. Mikäli Ramouutisten laskelmat pitävät paikkansa Jone tunnettiin aikaisemmin nimellä Coupe Karvanoppa. ”Nimet on muuttunut, mut se johtuu skitsofreniasta”, selittää SW nimien sekamelskaa.

Uutena miehenä toista kitaraa soittaa Jallu, jolle on jo ehtinyt kertyä useita sivupersoonia, JopoJallu, KolaJallu, UusinJallu ja KäsiJallu Käännös. Toinen uusi mies on bändin kolmas kitaristi Sampo, josta ei valitettavasti ole kertoa muita nimiä, mutta SW valottaa hänen olemustaan näin: ”Kun Turbonegrolla on Euroboy, niin HeviKorollalla on Sampo. Sampo on se, joka osaa oikeesti soittaa."

Superurpo seikkailu musiikin maailmassa jatkuu

Niille, jotka epäilevät bändin aikuistuneen, SW laittaa jäitä hattuun: ”Musa on samaa kun ennenkin. Eli punkrokkia superurpoilla sanotuksilla.” Bändillä olisi tarkoituksena tehdä vielä pitkäsoittokin tänä vuonna, ”jos vaan millään kerkee”.  Tulevalle levyllä SW kaavailee mukaan reggaeta ja  ”Al Caponen ajan salakapakkajatsia, jos Duke menee jatsiopistoon nahkafagotin skulauskurssille.”

Keikalla HeviKorollaa päässee näkemään lähiaikoina Hämeenlinnan Hannibaalissa, mutta päivämäärä on vielä auki. Bändin musiikkiin pääsee tutustumaan yhtyeen MySpace-sivulla täällä. (Ramopunk-uutiset 31.3.08)

 

Kävijälaskuri