www.ramopunk.com

Blitzkrieg Boys

Blitzkrieg Boys-etusivu

Share |

Blitzkrieg Boys 1st

-uusintajulkaisu

Ramopunk-uutisten artikkeleita Blitzkrieg Boysin 1st EP:n uudelleen julkaisusta.

Ramopunk-uutiset 4.4.13:

Blitzkrieg Boysin eka ep uusintajulkaisuna

Tänä vuonna tulee täyteen 25 vuotta siitä kun Blitzkrieg Boys julkaisi ensimmäisen ep:nsä. Siitä huolimatta tai juuri siksi Killer Records ja Rock&Roll Bullshit Recorsd julkaisevat yhdessä uusintapainoksena tämän ramopunk-klassikon alkuperäisen mukaisesti 7"-vinyylinä. "Koelevyt ovat saapuneet ja hyväksytty, eli levyjen pitäisi olla maassa muutaman viikon sisään, kertoo Killer Rami.

"Tosta levystähän meidän ura liikkeelle lähti. Joku kanssamuusikko on sitä klassikoksikin kehassu . On hieno homma, että nuoremman sukupolvenkin edustajat on innostunu siitä levystä siinä määrin, että haluavat sen uudelleen julkaista", toteaa Blitzkrieg Boysin Marko Tienhaara tyytyväisenä.

Ramopunk-uutiset 16.4.13:

Blitzkrieg Boys 1987.

Kymmenen tuntia ja seitsemän biisiä

Marty "Marko Tienhaara" Blitzkrieg muistelee uudelleen julkaisuun tulevan Blitzkrieg Boysin ensimmäisen ep:n tekemistä. Käykääpä lukemassa Markon muistelut Blitzkrieg Boys-osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 17.4.13:

Levymoguli Teemu Bergman 

ja Blitzkrieg Boys

Blitzkrieg Boysin ensimmäisen ep:n uudelleen julkaisun alkuunpanija Teemu Bergman kertoo, miten tuli sekaantuneeksi levyn julkaisuun ja omasta suhteestaan ko. levyyn. Tässä yhteydessähän hän on nimenomaan levyn osajulkaisijana toimivan Rock&Roll Bullshit Recorsd -levy-yhtiön levymoguli... Käykääpä lukemassa Blitzkrieg Boys-osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 27.4.13:

Blitzkrieg Boys Kellarista huipulle 

-yhdessä kuvaussessiossa 1987

Blitzkrieg Boysin "Marty Marko Tienhaara" Blitzkrieg  muistelee kuvausssessiosta Tampereelta, jolloin harvat säilyneet kuvat bändin alkuajoista otettiin: "Kaikki neljä kuvaa ovat samasta sessiosta Tampereelta, varmaan vuodelta -87,  ellei peräti vuodelta -88  …ja kylmää oli ku perseessä. Hengitys ei sentää huuruillu". Käykääpä lukemassa Martyn muistelut ja katsomassa kuvat Blitzkrieg Boys-osiosta täältä.

Ramopunk-uutiset 15.5.13:

Blitzkrieg Boysin eka ep:n kunniaksi:

Tulossa lisää ennen julkaisematonta 

Blitzkrieg Boys -historiaa

Tänä vuonna tulee täyteen 25 vuotta siitä kun Blitzkrieg Boys julkaisi ensimmäisen ep:nsä. Siitä huolimatta, vaan kuulemma ei juuri siksi, Killer Records ja Rock&Roll Bullshit Recorsd julkaisivat yhdessä  Blizareiden ramopunk -klassikon uusintapainoksen. Sen kunniaksi kokoillaan ramopunk.comiin ennen julkaisematonta Blitzkrieg Boys -historiaa.

 

Kävijälaskuri