www.ramopunk.com

Blitzkrieg Boys

Blitzkrieg Boys-etusivu

Share |

Marko Tienhaara muistelee Blitzkrieg Boysin historiaa:

Liimanhaistelua ja 

parhaat festarin selvinpäin 1985

(Julkaistu 14.8.13)

Blitzkrieg Boysin historiaan mahtuu synkempinä sävyinä sekaan myös liimanhaistelua. Samalta vuodelta on silti Markolle jäänyt poikkeavan hyvin mieleen parhaana festarikokemuksena päihteetön festarireissu...

Eka rumpalimme joka oli entinen heavy duty gluesniffer sai mutkin houkuteltua kokeileen. Ja mä houkuttelin Miikan ja Mikonkin (Mike Blitzkrieg) mukaan rinkiin. Ja vaikka meidän innotus ei tullutkaan Ramoilta,  niin oon sitä mieltä, että Now I wanna sniff some glue oli heiltä tosi ajattelematon veto ajatellen kaikkia vaikutuksille alttiita nuoria sieluja...

Ja sanotaan usein, että imppaaminen on luuserien heiniä joten Ramotkin oli siis luusereita. No meille liimatrippi oli niin voimakas kokemus, ettei ollu enää tarvis kokeilla muita huumeita. Ja täytyy kuitenkin sanoo, että tehokkaampaa tapaa tuhota aivosoluja saa hakee. 

Onneks kokeilu meilläkin jäi aika pienimuotoseksi. Pariin bostik -tuubiin. Liimaan voi myös syntyä voimakas psyykkinen riippuvuus. Ja me keksittiin meidän ringissä, ett se mikä määrää on Liimajumala ja se vie kaiken.  Jotenkin tulee mieleen, ett teinien pitäs saada helpommin olutta ni ei tarvis hakee liimaa. 

Marty Blitzkrieg/Marko Tienhaara 1989.

Ja koko tää vuodatus siks että suomalaisessa  ramogenressä lauletaan ikävä kyllä ihannoivaan  - tai ainakin sen voi käsittää ihannoivaks - sävyyn imppaamisesta. No jos haluu päätyä vihannekseks ennätysajassa ni kontaktiliima on vastaus.

'85 käytiin Miikan kans Valkeakoskella Koivu ja Tähti -festareilla. Erityisen siitä tekee se, että oltiin selvinpäin ja fiilis oli mahtava. Kattaus oli loistava ja nähtiin ainoina katsojina legendaarinen Cartoon Rockers. Yleisövajauksesta huolimatta Kelloggs veti rajun shown. Widowsin solisti tuli vielä vetään Famous fiven. Elämämme parhaat festarit, mutta jo seuraavana kesänä piti alkaa kittaan viinaa ja fiilis senkun laski.

 

Kävijälaskuri