Pojat palaa - sisällysluettelo

1. Pojat Studiossa     2. Mä uskon meihin-single    3. Palaa-levy   4. Palannut Pojat ei synkistelystä perusta

Mä uskon meihin

-single

Single oli tarkoitus julkaista tammikuun alussa, mutta kuten usein näissä hommissa näyttää käyvän, aikataulu hieman venyi. "Singlen julkaiseminen on edelleen kansista kiinni, mutta minusta tuntuu että kulminaatio piste on saavutettu ja kunhan Mari tyttönen läiskii elementit kohilleen, niin eiköhän kuun vaihteen jälkeen päästä ihastelemaan uutta Pojat tuotantoa", kommentoi Manne Ayshire levyistä tammikuun alkupuoliskolla. Eikä Manne paljon erehtynyt. Lopulliseksi julkaisuajankohdaksi tuli sitten helmikuun puoliväli.

  Single sisältää Mä uskon meihin biisin lisäksi kaksi muuta biisiä, Pitäis varmaan jutella ja Sä oot tyrmäävä, joista kumpaakaan ei Palaa -levyltä löydy.

"Koko biisikolmikko osoittautuu tyrmääväksi, ja lisää kovastikin odotuksia tulevaa levyä kohtaan", arvio Ville Vee 1-2-3-4-sivuilla tuoretta singleä. "Eiköhän tänä keväänä Radiossa soi taas Pojat, ainakin Mä uskon meihin -biisin voimalla".  Pitäis varmaan jutella-kappaleesta, hän löysi tuttua erääseen juvalaiseen bändiin, epäilemättä Luonteri Surfiin viittaavaa soundimaailmaa. Singlen kolmaskin biisi kerää kehuja: "...ehkä riemukkainta poppia mitä on näihin korviin pitkiin aikoihin kantautunut", Ville Vee ylisti Sä oot tyrmäävä biisiä.

Tämä sinkku on kyllä aivan ehdoton hankinta, sillä siitä löytyy sellainen biisi, joka nousee Onnellisen perheen rinnalle ramopunkkien "kansallislaulu-sarjaan" kuuluvien kappaleiden joukkoon. Mä uskon meihin on syntynyt Miika Pojan ja Rehtori Hekon yhteistyönä ja sanat ovat Hekon käsialaa.

 

"Kadotin uskontoni

niin kuin aika moni

Se kaatui näytön puutteeseen

Tieteellinen näkökulma

Siinä oli yksi pulma

Ei se tuonut lohtua murheeseen

Mitä meille jää

Sä, mä ja pari ystävää

Mä en usko enkeleihin

Mä en usko perkeleihin

Mä en usko timoteihin

Mä uskon meihin

Mä en usko moottoreihin

Mä en usko tietokoneisiin

Mä en usko rokkareihin - ei

Mä uskon meihin

Koitin olla satanisti

kaadettiin se hautaristi

En tiedä kuinka,

mutta alle jäin.

Sit mä muutin Juvalle

Juttelin peilikuvalle

kunnes sinut rautakaupassa näin

Mitä meille jää

Sä, mä ja pari ystävää"

(Pojat: Mä uskon meihin)

 

 3/4 Palaa-levy