Pojat etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 27.3.14:

Pojat neuvoo:

 Tee se itse

Pojat vuoti tänään uuden Tee se itse -biisin nettiin, mutta on siellä Pojatin kellarissa puuhailtu vähän enemmänkin. "Vähän on pientä väkästelyä suoritettu. On niitä biisejä jonkin verran syntynyt ja pikku hiljaa niitä työstetään. Tuo on siitä valmiimmasta päästä ja pureutuu ajankohtaisiin asioihin sekä punkin periaatteisiin!" toteaa Miika Söderholm.
Jotkut luulee, että on oikotie onneen kun mennään mukaan isojen tuotantoyhtiöiden vedätyksiin. Ei ole! Itse tekemällä tulee paras tulos. Pääasia, että itse tykkää. Jos muut sattuvat tykkäämään, niin se on sitten vain bonusta. "

Uusi levy hiipimässä Poikien tulevaisuuden näkymiin

Valmiita suunnitelmia ei bändillä vielä ole. Muutama biisi saattaa päätyä nettijakeluun. Video saattaisi myös olla tulossa ja myhemmin levykin.
Suunnitelmat eivät ole vielä oikein hahmottuneet, ehkä laitetaan muutamia biisejä nettijakeluun, tehdään joku video ja myöhemmin sitten levy.

"Tuleva levy on Cd tai vinyyli, saas nyt nähdä. Kun tekee ite, niin on täysi taiteellinen vapaus. Tee se itse!", toteaa Miika ja jatkaa perään: "Sut puetaan, laitetaan sanat suuhun ja neuvotaan, miten pitää tehdä. Suuri koneisto takana ja teevee suoltaa kaiken ulos. Olet tähti, menestynyt ja onnellinen. Oletko? Et ole! Vuoden päästä tulee joku uusi sätkynukke ja sä oot out! Mutta! Jos päätät tehdä kaiken ite niin, että olet tyytyväinen ja sulla on hauskaa, niin sitä on menestys! Sitä voi sanoa punk-asenteeksi tai miksi tahansa, mutta se on sun elämääsi ja se on hyvä niin!"

Tee se itse-biisin voi käydä kuuntelemassa täällä. (27.3.14)

 

Kävijälaskuri