Pojat etusivu

Share |

Pojat melkein mukana Oriveden opiston tukikonsertissa helmikuussa 2013

...mutta ei sitten ollutkaan. Asia käväisi Ramopunk-uutissa tammikuussa 2013.

Ramopunk-uutiset 9.1.13:

Pojat tukemassa 

Oriveden opiston säilymistä Orivedellä

Pojat osallistuu 2. helmikuuta Oriveden Suojalla järjestettävässä Oriveden opisto säilytettävä Orivedellä -tukikonsertissa

Tapahtumaan on tulossa muitakin bändejä sambaa, sirkustemppuja ja ties mitä. "Tiedotellaan lisää myöhemmin", kertoo Miika Söderholm "Oriveden opiston siirtohanke on herättänyt suurta vastustusta valtakunnallisella tasolla, varsinkin taiteilijapiireissä. Kaikki mukaan vastustamaan opiston siirtohanketta!"

Ramopunk-uutiset 18.1.13:

Pojat vetäytyi Oriveden opiston tukikonsertista

Pojat ilmoitti 9. tammikuuta osallistuvansa 2. helmikuuta Oriveden Suojalla järjestettävään Oriveden opisto säilytettävä Orivedellä -tukikonserttiin, mutta on perunut esiintymisensä. Tukikeikka oli esitelty bändille kulttuurin ystävien kannanottona opiston siirtohanketta vastaan, mutta mukaan ilmestyi myös poliittisia tahoja: "Nähtiin ilmoitus lehdessä, niin siinä olikin pari puoluetta järjestäjinä. Me ei haluta leimautua minkään puolueen äänitorveksi, oli se sitten mikä tahansa puolue", kertoo Miika Söderholm, "Järjestäjä ymmärsi kyllä mielipiteemme ja oli pahoillaan. Peruttiin keikka."

 

Kävijälaskuri