Pojat etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 27.1.12:

Zeezz.

Japanilainen Zeezz koveroi Poikia suomeksi

Japanilainen ramonescore bändi Zeezz on levyttänyt suomenkielisen coverin Pojat-yhtyeen Mari on förbi -biisistä, joka löytyy loppuvuodesta 2011 julkaistulta Power Bomb -albumilta. Miika Söderholm kertoo miten biisi japanilaiselle levylle päätyi:

"Famous tune Mari on förbi of Pojat" 

"ZEEZZ:n kitaristi Tsukasa otti minuun yhteyttä Poikien Myspace -sivujen kautta 18 lokakuuta 2010 ja kysyi, josko he voisivat coveroida "famous tune Mari on förbi of Pojat" tulevalle levylleen. Hän kertoi, että aikovat levyttää sen suomeksi ja että levy-yhtiö on pieni indielafka. Mikäs siinä sitten. Vastasin, että jos lähettelette tänne päin jotain näytettä kun saatte valmiiksi, niin minun puolestani asia on ok. Tsukasa oli japanilaiseen tapaan hyvin kohtelias ja kiitteli vuolaasti erittäin omatekoisella englannin kielellä.  

Muutama kuukausi takaperin tuli sitten paketti, joka piti oikein käydä tulliselvittelemässä. ZEEZZ -yhtyeen levyjähän siellä oli nippu. Levy oli iloinen yllätys. Täytyy sanoa, että bändi on onnistunut hienosti versiossaan, kyllä potkii ja kovasti. Maria on hyvä punklaulaja ja suomenkieli kuulostaa hilpeältä. Selvästikään laulaja ei tajua sanoista yhtään mitään, mutta lausuu ne kuitenkin sinne päin. Tsukasan kitara soi kuin Johnny Ramonella ikään ja komppiosastolla homma toimii. Bändin omat biisit ovat myös ihan kelvollista tavaraa. Hyvä fiilishän tuollaisesta tulee, tottakai. Kukahan alkaisi puuhaamaan ZEEZZiä suomeen keikalle?"

Zeezzin levyllä myös Klamydiaa

Power Bomb -levyltä löytyy myös toinen suomenkielinen cover, biisi, Klamydian Minäminäminä. Voice.fi uutisoi Klamydia-coverista täällä.

Zeezz löytyy Myspacesta täältä, Sieltä voi kuunnella Zeezziä ja vaikka bongailla "yy-kaa-koo-nee" -alut  The Love Of The Lie ja Call Me Tell Me Love Me -kappaleista.

 

Kävijälaskuri