Pojat etusivu

Sami Mikkola jäi pois Pojista joulukuun alussa 2011 ja uuden basistin metsästys alkoi ja vuoden 2012 alussa sitten arvailtiin epämääräisten kuvien kanssa, kuka uusi basisti voisi olla...

 

Share |

Ramopunk-uutiset 8.12.11:

Pojat hakee basistia

Sami Mikkola jää pois Pojat -yhtyeenstä ja bändi hakee nyt uutta basistia. Vaatimuksena mm. sopiva ikä, riittävä soittotaitom- virtuoosi ei tarvitse olla, taustalaulun pitää sujua, omistautumista ja ammattiylpeyttä tarvitaan, mutta päideongelmia ei...

Vastapainoksi basisti voi odottaa bändiltä mm. huonoja keikkaliksoja, vilua ja nälkää. Joskus voi silti olla kivaakin ja bändin kanssa voi saavuttaa itselleen kyseenalaista mainetta.

Tarkempia tietoja vaatimuksista yms. löytyy Muusikoiden.netistä täältä. Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia Miikalle osoitteeseen miika.soderholm(at)luukku.com.

"Kova hinku keikoille ja levyntekoon"

Logistiikkaongelmat basistin vaihdon syynä

"Samilla on ollut erinäisiä syitä, joiden takia Pojatissa soittohommat ovat jääneet vähemmälle. En halua kommentoida Samin puolesta tämän enempää. Mitään riitaa yms. dramaattista ei ole ollut, tämä ratkaisu on puhtaasti logistinen," kertoo Miika basistin vaihtumisesta, "Henkilökohtaisesti olen hieman ollut turhautunut, kun ei olla pystytty keikkailemaan juuri ollenkaan ja levyn tekoonkin olisi kova hinku. Siispä olisi hyvä löytää joku bassonsoittaja joka ehtisi olemaan aktiivisemmin mukana."

Ramopunk-uutiset 20.12.11:

Basistikokelaita Poikien koesoittoon

Pojat on saaneen basisti-hakemuksia "runsaanlaisesti" ja nyt järjestellään jo koesoittoja. Basistin pestistä kiinnostuneiden kannattaa silti edelleen ottaa Poikiin yhteyttä. "Juu, hakemuksia saa laittaa kunnes toisin ilmoitetaan, kertoo Miika, "Ja kyllä me sitten melko heti ilmoitetaan kun sopiva löytyy. Eiköhän tämä tästä."

Tarkempia tietoja vaatimuksista yms. löytyy Muusikoiden.netistä täältä. Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia Miikalle osoitteeseen miika.soderholm(at)luukku.com.

Ramopunk-uutiset 8.1.12:

Poikien uusi basisti valittu

Poikien uusi basisti on valittu ja paljastetaan 10. helmikuuta  Mikkelin Naisvuoritalolla, missä bändi keikkailee Himanesin kanssa.

Ramopunk-uutiset 25.1.12:

Sebastian Lööppi? (kuva: Paparazzi).

Poikien uudesta basistista saatiin kuva

Paparazzi onnistui nappaamaan kuvan Poikien uudesta basistista. Harmillisesti kuva jäi vain vähän epäselväksi. Mutta kuka hän on? Miika ei suostunut kertomaan basistin nimeä tähän lööppiin, mutta tarjosi "työnimeksi" Sebastian Lööppiä. Basistin henkilöllisyys selvineen viimeistään Poikien seuraavalla keikalla Mikkelissä 10. helmikuuta.

Ramopunk-uutiset 30.1.12:

Sebastian Lööppi? (kuva: Joey Luumäki).

Uutta kuvamateriaalia tuoreesta Pojat-basistista

Joey Luumäki onnistui kuvaamaan salaa Pojat-yhtyeen uuden basistin 28.1.2012 ja toimittamaan kuvan Ramopunk.comille! Saate viestissään hän kertoo kuvasta näin: "Pojat-yhtyeen Tampereen treenikämpällä napattu kuva Pojatin uudesta basistista! Tuntomerkki selvästi näkyvissä! Ainakin jos saan liitteen lähtemään tästä puhelimelta."

 

Kävijälaskuri