Pojat etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 22.11.10:

Torpedo tuotanto tarjoilee

punkkia monessa muodossa

Miika ja Outi Söderholmin perustama Torpedo tuotanto tarjoaa äänityspalveluja omassa studiossa Orivedellä, järjestää keikkoja ja musiikkitapahtumia, myydä Debbie ja Pojat  –yhtyeiden keikkoja, sekä järjestää koulutusta aikuisille ja lapsille.

"Laitettiin toi Torpedo tuotanto pystyyn ihan asioiden yksinkertaistamiseksi," kertoo Miika. "Me ollaan tehty Eräpunkkia ja Pentupunkkia ja nyt keksittiin tuo Punkpaja, joka on ikään kuin pentupunkkia aikuisille."  

Punkpaja on siis biisin tekopaja, joka soveltuu kaikille ryhmille. Perusidea on, että jokainen osaa ja saa tehdä. Aikaisempaa biisin teko kokemusta eikä soittotaitoa tarvita. Punkpajan vetäjinä toimivat Outi Söderholm, Miika Söderholm ja Rehtori Heko.  "Kokousnetin kautta yritetään myydä Punkpajaa työyhteisöille, firmoille tai ihan mille porukalle vaan," Miika kertoo. Kokousnetin esittelysivu Torpedo tuotannosta löytyy täältä.

Lasten ja nuorten kanssa toteutetuista Pentupunk! -työpajoista löytyy näytteitä Pentupunkin Myspace-sivulta täältä.

Ainakaan tässä vaiheessa ei Torpedo tuotannolla ole tarkoitus julkaista levyjä, mutta äänityspuolella Miika on saanut juuri valmiiksi Rikoslaki-yhtyeen ep:n, jonka julkaisee Woimasointu.

Torpedo tuotannolle avataan lähiaikoina omat nettisivut, joihin kootaan laajemmin tietoa yhtiön toiminnassa.

Ramopunk-uutiset 7.1.11:

"Punk rock ja sen sellaista"

Torpedo tuotannolle nettisivut

Pojat ja Debbien yhtyeistä tuttujen Miika ja Outi Söderholmin Torpedo tuontannolle on avattu nettisivut. käykääpä vilkaisemassa täältä.

 

Kävijälaskuri