Pojat etusivu

Tammi- ja maaliskuussa 2010 saatiin tietoa, että Rocket Records julkaisisi Poikien uuden pitkäsoiton vielä samana keväänä. Lopulta levyn julkaisu sitten siirtyi. Syistä lisää 11.9.2010 julkaistusta Miika Södeholmin haastattelussa, joka löytyy täältä.

 

Ramopunk-uutiset 8.1.10:

Havana Bananas vol.2.ssa soiteltiin Miikalle tulevan levyn tiimoilta.

Pojilta uusi levy tänä keväänä

Pojilla on siitä mukava tilanne, että bändin levy-yhtiö Rocket Records odottaa jo kieli pitkällä, että pääsisi julkaisemaan bändin seuraavaa levyä. Havana Bananas vol.2:ssa Miika jo vihjaili, että pyrkimyksenä on saada uusi levy ulos tänä keväänä. 

Kuva Lutakosta 24.10.09 kun kovassa keikkakunnossa olevien Poikien innokkaan fanit heiluvat bändin kanssa lavalla mukanaan Havana Affair-bändin Gabba-kyltti (kuva: M!ka).

Ramopunk-uutiset 16.3.10:

Pojilla jo levy mielessä

Kipi kävi Ramopunk-comin aputoimittajan roolissa katsomassa Ypö-Viittä Kotkassa 5.3.10 ja jututti Ypöjä pian julkaistavassa artikkelissa. Siinä sivussa syntyi pieni Pojat-juttukin:

Aika tarkalleen vuosi sitten Ketä sä rakastat -nimisen levyn julkaissut Pojat miettii jo uutta levyä. Bändin laulaja-kitaristi Miika Söderholm kertoo, että tulevan levyn biisit ovat jo valmiina.

- Levymme myi nykyoloissa yllättävän hyvin ja levy-yhtiön suosiolla avustuksella pääsemme tekemään toisenkin levyn, Söderholm sanoo.

Aikatauluja uuden levyn suhteen ei ole löyty lukkoon, sillä bändin basisti-laulaja Sami on mukana Rehtorit-bändissä ja rumpali Kaide Joey Luumäki & Tappajatomaateissa ja se luonnollisesti vähentää yhteisen ajan löytymisen mahdollisuuksia.

- Tehdään nyt tätä levyä hissukseen, Miika tuumasi.

Miika viettää pian 50-vuotisjuhliaan. Kyseessä on kuitenkin yksityisbileet, mutta ramopunk.comin puolesta suurimmat onnittelut!

 

Kävijälaskuri