Pojat etusivu

 

Share |

Ramopunk-uutisten artikkeleita 

Poikien ensimmäisen pitkäsoiton uusintajulkaisusta.

Ramopunk-uutiset 28.5.10:

Poikien eka julkaistaan uudelleen

Rocket Records julkaisee Poikien ensimmäiset pitkäsoiton uudelleen CD:nä tämän vuoden aikana, sopivasti kun levyn alkuperäisestä julkaisusta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Tarkempaa julkaisuajankohtaa ei Rocket Recordsin Juha suostunut vielä kertomaan. Alkuperäisen levyn lisäksi cd:lle on tulossa bonusmateriaalia, jota sitäkään Juha suostunut vielä valottamaan, muuten kun kuvaamalla sitä "hienoksi ja salaperäiseksi". Pojat yhtyeen Miikan lausunto oli yhtä avomielinen "No further comments... tsori!" Jäädään siis odottelemaan mielenkiinnolla, milloin levy julkaistaan ja mitä sieltä bonuksista tulee löytymään. 

Poikien ensimmäisen levyn tunnelmiin pääsee levyn lisäksi sivuston Pojat-osiossa, josta löytyy levyarvostelu vuoden -90 lopulta, Jukka Junttilan kirjoittama artikkeli vuoden -91 alusta ja lisäksi Mannen muistelmia, siitä miten Ayshire-levyt tulivat julkaiseeksi Ypö-Viis -kokoelman ja sen perään Poikien ensimmäisen levyn. Käykääpä lukemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 22.6.10:

Poikien eka uusintana 25.8.2010

Rocket Records julkaisee Poikien debyyttialbumin Pojat cd-uusintapainoksena 25.elokuuta 10. Mukana Bonuksena on Kårenissa Turussa 23. helmikuuta 1991 äänitetty ennen julkaisematon keikkatallenne, jolla on mukana 15 biisiä. Levyn biisilista näyttää tältä:

Utajärven yöt
Känni seis
Koko kesä
Paha iski
Hapa sanoo
Hotelliin asumaan
Missä olit viime yönä?
Tyttö
Kevät
Mä haluun rahaa
RUK
Kamalaa ja kylmää
Mari
Itkupilli
Tampereen yöt
Eka kerta
Se laulu taas
Verotonta korkoa

BONUS: LIVE – KÅREN, TURKU 23.2.1991
Kamalaa ja kylmää
Känni seis
Tyttö
Partaradikaali
RUK
Mari
Tampereen yöt
Itkupilli
Mä haluun rahaa
Kevät
Herra postimies
Pala maata hautausmaalta
Missä olit viime yönä?
Utajärven yöt
Eka kerta
Hapa sanoo
Hotelliin asumaan

Rocket Records esitteli levyä näin:

Suomalaisen ramopunkin merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuva Pojat julkaisi ensimmäisen pitkäsoittolevynsä vuonna 1990. Levyn julkaisusta vastasi toisen merkittävän ramopunkbändin Luonteri Surfin levymerkki Ayshire. Vuonna 1994 levystä julkaistiin myös cd-painos Klamydian Kråklund-levymerkin toimesta. Sekä vuoden -90 vinyylipainos että vuoden -94 cd-painos ovat muodostuneet jo aika päiviä sitten keräilyharvinaisuuksiksi. Nyt tämä legendaarinen albumi, joka monien mielestä on yksi maamme parhaista rocklevyistä kautta aikain, saatetaan jälleen kuluttajien saataville. Cd:llä on mukana hulpeat seitsemäntoista aiemmin julkaisematonta bonusraitaa Kårenissa helmikuussa 1991 äänitetyn keikan muodossa. Levyn saatesanat on kirjoittanut Jukka “Hiljaiset Levyt” Junttila.

Ramopunk-uutiset 11.9.10:

Haastattelussa:

Miika Söderholm

Pojat-yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto vuodelta 1990 julkaistiin uudelleen ja siitä piti Miikalle esittää muutama kysymys vanhojen muistelemiseksi. Mutta koska Pojat on edelleen voimissaan ja uuttakin levyä odotellaan, niin olihan sitä vähän tulevaakin udeltava. Miikan haastattelu löytyy Pojat-osiosta täältä.

 

Kävijälaskuri