Pojat etusivu

Tallukan "Pojat"

17.6.08 esiintyi Hotelli-ravintola Tallukassa Vääksyssä Pojat -yhtye, joka osoittautui ihan muuksi, kuin nimen perusteella punk-piireissä voisi odotella. Asialla olikin humppa-artisti Raimo Turtiaisen yhtye. Tapaus Tallukan -pojista syntyi Ramopunk-uutisiin muutama uutinenkin:

Tallukka-ravintolan mainos Etelä-Suomen sanomissa 13.6.08

Ramopunk-uutiset 13.6.08

Pojat -yhtyeen väärennöksiä liikkeellä jälleen!

Vääksyläinen Hotelli-ravintola Tallukka mainostaa Pojat- yhtyeen keikkaa tiistain "maankuuluissa päivätansseissa" 17.6. Miika ja kumppanit eivät kuitenkaan ole heittäytymässä humppalinjalle, vaan liikkeellä on jälleen vääriä Poikia.

Edellisen kerran jo vuonna 1989 perustetun Pojat -yhtyeen nimeä käytettiin luvatta vuonna 2003. Silloin ramopunkkien varpailla hyppivät  Danny "Iso-D" Lipsanen, Markku Aro ja Tapani Kansa. Vuoden 2003 tapahtumista löytyy lisää tietoa Ramopunk.comin Danny seis -sivuilta täältä.

Ramopunk-uutiset 16.6.08

Hotelli Tallukka kommentoi siellä esiintyviä "Vääriä Poikia"

Hotelli Tallukasta on nyt tullut useampikin vastaus koskien siellä Pojat -nimellä esiintyvää humppayhtyettä. Henkilökunta ilmoitti välittäneensä tietoa asiasta eteenpäin ja hotellin toimitusjohtaja Mikko Lignell totesi, että "itsekin rock-miehenä ja bändissä soittaneena ymmärrän, että yhtyeen nimi on pyhää. Jos alkuperäinen yhtye soittaa punkia ja plagiaatti humppaa, niin ristiriita on melkoinen."

Ramopunk-uutiset 19.6.08

Hotelli Tallukassa Raimo Turtiainen & Pojat

Hotelli Tallukan mainoksessa Pojat -nimellä esiintyvä humppaorkesteri on oikealta nimeltään Raimo Turtiainen & Pojat. Näyttäisi yhtye myös esiintyneen tuolla nimellä aikaisemmin ja julkaisseen omakustanteena Toivotuimmat -cd-levyn.  Se miksi nyt on ollut käytössä Pojat-nimi, ei ole selvinnyt, mutta ehkäpä yhtyeen saama palaute ohjaa sitä palaamaan tuon alkuperäisen nimen käyttöön.

Ramopunk-uutiset 1.8.08

Humppaorkesteri jätti Pojat rauhaan

Turtiainen palasi ruotuun

Kesäkuussa -08 Hotelli-ravintola Tallukassa Vääksyssä "Pojat" nimellä esiintynyt Raimo Turtiaisen  humppaorkesteri sai aikaan pienimuotoisen ramopunk-aktiivien sähköpostivyöryn Ravintola Tallukkaan. Ilmeisesti viesti on mennyt perille, sillä tiistain 5.8.08 päivätanssien mainoksissa komeilee nyt yhtye nimeltään Raimo Turtiainen & Tanssiorkesteri Pojat.

 

Kävijälaskuri