Pojat etusivu

Ramopunk-uutiset 17.4.07:

Uutinen isolla D:llä!

Pojat kävi studiossa

Pojat kävi 15.4. studiossa äänittämässä oman osuutensa 16.5. julkaistavalle Ramones-viikko -ep:lle. "Äänitykset suoritettiin Tikkurilan luonnonkauniissa Revolver -studiossa ja nappuloita väänteli mukava mies nimeltään Asko Ahonen", kertoo Miika Poika, "Kyseinen studio oli Kaidelle ja minulle uusi kokemus, Samihan siellä on käynyt ennenkin mm. Rehtoreiden kanssa."

Pojat Revolver -studiossa 15.4.07

Äänitetty kappale on Ramonesin Danny Says -biisin käännösversio Danny seis. Kyseessä ei kuitenkaan ole Niiden Luumäkien aikoinaan tekemä käännös, eikä myöskään ihan sama, kuin se julkaisematta jäänyt käännös, joka kirjoitettiin Poikien ottaessa yhteen Iso D Dannyn porukan kanssa Pojat-nimen käytöstä. "Sanoitusta on nyt ruuvattu vähän toisenlaiseksi. Ei viitsitty enää muistella tuota muinaista nimijupakkaa. Eihän se ole edes tainnut esiintyä viime aikoina Pojat -nimellä ja Dannyn kokoisesta D:stä saa kyllä väännettyä biisin muutenkin", kertoo Miika biisistä ja jatkaa näin: "Sovitusmielessä oli ajatuksena tehdä vähän napakampi rokkiversio Ramonesin
alkuperäiseen verrattuna, mutta kyllä sinne sitä Spectoria kuitenkin loppujen lopuksi tuli jonkin verran mukaan... Hyvältä kuullostaa!"

Onnistunut ja vaivaton studioreissu vahvisti bändin tuntumaa, että nykyinen trio-kokoonpano toimii sen verran hyvin, että ryhmä jatkaa tältä pohjalta eteenkin päin. Saattaa hyvinkin olla, ettei visiitti jää ainoaksi. "Pitkäsoittoakin tekisi mieli alkaa tekemään", heittää Miika.

 

Kävijälaskuri