www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Kaide Luumäki

Kaide Luumäki -etusivulle

Share |

 

Ramopunk-uutiset 7.6.15:

Kaide Luumäki.

Kaide Luumäen Lumiukko keikkailee kesällä

Ne Luumäet-yhtyeen tuotantoa soittava Kaide Luumäen Lumiukko -yhtye keikkailee kesällä. Tässä orkesterissa jäsenet voivat vaihtua, mutta Kaide Luumäki on rumpali.

Ja näyttää siltä, että Kaide onkin pyyhkäissyt vanhat jäsenet takavasemmalle ja koonnut uuden ryhmän itsensä ympärille. Tässäkin Kaide taitaa toteuttaa esikuvansa, eräässä toisessa melko merkittävässä orkesterissa aikoinaan soittaneen rumpali-esikuvansa Marky Ramonen nykyisen yhtyeen, Marky  Ramone's Blitzkriegin mallia. Lumiukossa nähdään tänä kesänä kitarassa Arttu Patolahti, laulajana Burning Pings-bändin Kati ja bassossa Stindy Tappajatomaateista.

Kaide Luumäen Lumiukko esiintyy Lepakkomiehessä Helsingissä 13. kesäkuuta keikkakaverina Pää Kii ja The Pistones, joissa molemmissa soittaa ramopunkeroiden arvostama kolmas tunnettu rumpali Maukka Maunula.

27. kesäkuuta Kaide Luumäen Lumiukko esiintyy Vastavirta-klubilla Tampereella ja lopuks vielä Hummeripoikarockissa Haukivuorella 10-11. heinäkuuta. (7.6.15)

*   *   *

Ramopunk-uutiset 23.6.15:

Kaide Luumäen Lumiukko 2015.

”Kierolla tavalla mukavaa”

Kaide Luumäen Lumiukko keikkailee uudella kokoonpanolla

Kaide Luumäen Lumiukko -yhtyeen kokoonpano on mennyt uusiksi. Minne jäivät edelliset soittajat? Yhtyeen perustaja rumpali Kaide vastaa kysymykseen näin: ”No tää on tämmöinen projekti, jossa soittajat voi vaihtua.” Tosin olennainen piirre yhtyeessä on myös, ettei rumpali voi vaihtua.

Myös välimatkoilla on väliä: ”Toisaalta välimatkat oli aika pitkiä edellisten Lumiukkojen kanssa, joten oli helpompi kasata bändi pääkaupunkiseudulta ja Ylöjärveltä.”

”Yhdeltä keikkajärjestäjältä tuli kyselyä, että onko mulla mitään projektia, mikä vois lähtee keikalle ja olihan mulla”, kertailee Kaide bändin uudelleen kasaamisen syitä.

”Ramostettavia soittajia”

StindyBoy löytyi basson varteen yllättävän läheltä, samasta treenikämpästä ja bändistä. Kaide kun soittaa hänen kanssaan Tappajatomaateissa. Kitaraan löytyi Stindyn ehdotuksesta Arttu.

Tällä kertaa solistiksi valikoitui nainen. ”Olin joskus miettinyt, että naissolisti olisi makee juttu, sitten otin Katiin yhteyttä ja meidän onneksemme hän lähti mukaan, kertoo Kaide ja heittäytyy helläksi: ”Haluaisin kiittää nykyisiä Lumiukkoja, aivan loistavia ja reippaita tyyppejä. Mä Ramostan teitä!”

…ja lisää pienen tauon jälkeen: ”oli ne edellisetkin ihan mukavia.”

”Kerrankin bändin pomona”

Tulevaisuutta Kaiden ei kovin paljoa availe. Tämä kokoonpano tekee nämä kolme keikkaa ja ”sitten katsotaan mitä tapahtuu”. Sen hän sentään lupaa, että Lumiukko palaa taas jossain vaiheessa piipahtaan.

Kaide Luumäen Lumiukon esikuva, Marky Ramone's Blitzkrieg on julkaissut ainakin kaksi omaa biisiä uransa aikana. Joko tällä kokoonpanolla voidaan Lumiukolta odotella samaa? ”On mulla jotain ideoita, mutta niiden aika ei ole vielä”, Kaide pohtii, ”Mutta uskoisin, että jotain tulee.”

”Vaikka eihän tässä mitään järkeä ole, ...mutta yllättävän mukavaa jollain kierolla tavalla, Kaide miettii bändin olemassaoloa ja löytää ainakin yhden olemassaolon tarkoituksen, ”Saan kerrankin olla bändinpomo!”

Kaide Luumäen Lumiukko keikkailee 27. kesäkuuta Tampereella ja 11. heinäkuuta Haukivuorella. (23.6.15)

 

Kävijälaskuri