www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Kaide Luumäki

Kaide Luumäki -etusivulle

Share |

 

Ramopunk-uutiset 20.1.15:

Tappajatomaattien rumpali vaihtui

Tappajatomaateilla oli 19. tammikuuta bändipalaveri, josta Ramopunk-uutiset odotteli uutisia tulevasta levytyksestä, kun Joey Luumäki oli ennakkoon jo todennut, että bändillä on biisejäkin koossa jo pitkäsoitollinen, eikä uusienkaan synnyttäminen tuntunut tuskaa tuottavan Joeyn todetessa että ”kun bändin levytystahti on hidas, ehtii maailmaan ilmestyä uusiakin mahtibiisejä, ennen kuin päästään edes studioon asti.”

Palaveri ei aivan tuottanut odotettua tulosta mm. studiosuunnitelmista, levy-yhtiöstä, levyn teon aikatauluista, vaan vähän sinne päin:
”Treenataan kun keritään. Mennään studioon joskus kun osataan biisit. Pitkäsoitto julkaistaan joskus, kun joku haluaa sen julkaista. Keikkoja tehdään jos joku myy ja joku ostaa. Vastavirralla on keikka 15.05.2015”, kertasi Joey palaverin tuloksia.

Olennaisin ja tärkein tieto palaverista oli rumpalin vaihdos. Mikko Kataja on jättänyt bändin ja Kaide Luumäki on palannut bändin rumpaliksi.

Tappajatomaattien uusi kokoonpano on siis; kitarassa Chemo, bassossa Stindy, rummuissa Kaide Luumäki ja laulussa Joey Luumäki. (20.1.15)

Ramopunk-uutiset 20.1.15:

Kaide kasvissyöjänä Tomaattien parissa

"Aloin kasvissyöjäksi", perustelee Kaide Luumäki paluutaan Tappajatomaattien pariin. Toinen ehkä tärkeämpi syy on se, että Kaidella on musiikkirintamalla ollut viimeaikoina  hiljaista.  Pojat-yhtye, jossa Kaide soittaa rumpuja, on pitkällä tauolla, vaikka nyt maaliskuussa keikkoja soittaakin: "Piti saada jotain puuhaa. Katsotaan mitä Poikien suhteen tapahtuu. Mutta on hyvä pitää soittikuntoa yllä ja tomaatit sopi ajankohtaan erittäin hyvin."

Pojat -yhtyeen tulevaisuuteen Kaide ei ota kantaa: "Ei olla mietitty asioita niin pitkälle. Asiat selviää aikanaan, kun "lomat" on pidetty." (20.1.15)

 

Kävijälaskuri