www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Kaide Luumäki

Kaide Luumäki -etusivulle

Share |

 

Kaide Luumäki 17.7.07 Niiden Ruisrockin keikalla Turussa 

(kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone).

Ramopunk-uutiset 11.1.13:

Marky Ramonen jalanjäljillä:

Kaide Luumäen Lumiukko

Ensi kesän Ramopunk-piknikillä 20. heinäkuuta esiintyy uusi ramopunk-kokoonpano Kaide Luumäen Lumiukko. Idea bändistä syntyi Marky Ramones Blitzkriegin innoittamana. ”Vaikka oikeesti sen pari keikkaa nähneenä en nyt niin hirveän innoissani ollut”, toteaa Kaide esikuvastaan, ”mutta idea tuli vaan mieleen ja Piknikki olisi loistava paikka toteuttaa se. Kysyin tietysti muilta jätkiltä ja sanoivat että on niin tyh... siis loistava idea, että anna mennä vaan.”

Blitzkrieg = Lumiukko

(Englanti - suomi-sanakirja)

Kaiden kokoon panon nimikin on suomennettu suoraan esikuvastaan: ”Nimi Lumiukko tulee tietysti englanninkielisestä sanasta Blitzkrieg ja on olemassa biisi nimeltään Blitzkrieg Bop, joka on suomeksi Lumiukko Bop, ymmärsitte varmaan?”

Kaide on koonnut bändin näillä näkymin vain Ramopunk-piknikin keikkaa varten ja kokoonpanossa soittavat Kaide Luumäki rummut, Saku Himane basso ja Me Wokkivihannekset-veljekset Otto laulu ja Eetu kitara.
Esitettävät biisit ovat tietty rumpalisankarin edesmenneen bändin tuotantoa, kuten Markyllakin, eli Ne Luumäkiä tullaan keikalla kuulemaan. 

Vaikka bändi on koottu vain piknik-keikka varten, niin toivoa sopii, että Kaiden bändiä nähdään jatkossakin alan bileissä. Soittajahan voi vaihtua, kunLuumäen Kaide on rumpali.

Kaide kerto myös että Marky Ramonen pastakastike-ideaa seuraillen on suunnitteilla myös Kaide Luumäen oma läskisoosi. ”A recipe so flavorful, It Beats the Rest!”  Saapa nähdä, kurvaileeko joskus Helsingin kaduilla Kaide Luumäen Läskisoossiautokin, niin kuin Ameriikan serkuilla New Yorkin kaduilla.

Kaide Luumäen Läskisoossiauto Helsingin kaduille:

Minna E vieraili Marky Ramonen lihapulla-autolla New Yorkissa kesällä 2012

(Kuva: Minna E)

Markyn Ramonen lihapulla-auto:

"More balls than most..." 

Minna E työskentelee Ramopunk.comin New Yorkin toimituksessa kesätoimittajana ja käväisi tutustumassa Vieraskirjassa keskustelua herättäneeseen Marky Ramonen lihapulla-autoon: 

Marky Ramone´s Cruising kitchen -auto päivysti tänään (20.6.12) Broadwayn ja 23:n kadun risteyksessä, ja myi aivan mielettömän maukkaita lihapulla-annoksia. Jutustin hetken autossa myymässä olleen Keith Albumin kanssa, ja hän kertoi, että olivat yhdessä Markyn kanssa keksineet idean. Keithillä oli hyvä lihapullien ja Markyllä tomaattikastikkeen resepti, joten he päättivät ruveta myymään lihapullia. Kyselin, missä Marky mahtaa olla, että eiköhän myy lainkaan pullia, mutta rumpali on kuulema edelleen 10 kuukautta vuodesta keikkarundilla ja ehtii vain harvoin autolle. Autosta sai kuitenkin ostaa mukaan Markyn tomaattikastiketta purkissa. Ja ruoka oli tosiaan kyllä hyvää!

(Kuvat: Minna E)

 (20.6.12)

*   *   *

 

 

Kävijälaskuri