www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Kaide Luumäki

Kaide Luumäki -etusivulle

Share |

 

Ramopunk-uutiset 6.9.13:

Kaide Luumäen Lumiukko 

ei jäänyt yhden keikan performanssiksi

Kaide Luumäen Lumiukko ei jäänyt Ramopunk-piknikin yhden illan performanssiksi. Keikkoja näyttää bändille ilmestyvän lisää. Keikkakalenterissa on ainakin 28. syyskuuta Semifinal Helsingissä yhdessä Luonteri Surfin kanssa ja 23. marraskuuta Hartza's Birthday Bash –bileet Sture21:ssä, niin ikään Helsingissä.

Yhtyenhän esittää esikuvansa Marky Ramone's Blitzkriegkin mallin mukaisesti rumpalinsa vanhan yhtyeen musiikkia. Marky Ramonesia ja Kaide Ne Luumäkiä

Seuraako Kaide Luumäen Lumiukko Marky Ramone's Blitzkriegkin jalanjälkiä jatkossakin? Markyn kokoonpanohan on julkaissut jonkun oman biisinkin. Minkälaiset tulevaisuuden näkymät Kaiden ryhmällä on?  

”Tulevaisuuden näkymät ovat varovaiset, mennään biisi kerrallaan ja katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Muutamia keikkoja on tiedossa, ja jos ei saada tomaattisadetta lavalle, niin tehdään ehkä muutama lisää jos kansa haluaa. Pitää varmaan järjestää facebookissa kyselyä, että jos saadaan yksi tykkäys, niin soitetaan keikka”, miettii Kaide, eikä sulje myöskään bändin omaa tuotantoa täysin pois: ”Mahdollisesta uusista biiseistä ei voi sanoa vielä mitään, mutta jos joku kiva biisi syntyy, niin mikä jotta ei. Olen kuullut huhuja että eräs Richard Little olisi vierailemassa Etelä-Suomessa, jos hänellä olisi jotain kivaa.”

 

Kävijälaskuri